Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVideo İncelemeler

Casper VIA G4 oyun testi! PubG, NOVA, MC:5 ve Asphalt 9

Yerli üreticilere destek olmaya çalışan bir yayınız. Yerli üreticiler belki bu yıl değil belki önümüzdeki yıl da değil ama daha bağımsız hale geldikçe ülkemiz için daha iyi ürünler ortaya koyabilecekler diye düşünüyoruz. Özellikle amiral gemisi pazarda yerli üreticileri göremememiz bizleri oldukça üzüyor. Orta segmentte oldukça iyi işler ortaya koyan yerli üretici Casper yeni nesil orta segment telefonu Casper VIA G4 ile oldukça önemli bir işe imza attı ve VIA G3‘e göre önemli güncellemeler ile karşımıza çıktı. Tüm testlerini ve incelemelerini paylaştığımız Casper VIA G4 oyun testi ile aklınızda olan ve bizlere sorduğunuz Casper VIA G4 şu oyunu oynar mı bu oyunu oynar mı sorusuna cevap olmak istiyoruz.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Casper VIA G4 oyun testi video inceleme

Bildiğiniz üzere Casper VIA G4

  • 6,22 inç boyutunda 1520x720p HD+ çözünürlükte IPS LCD ekran
  • 12 nanometre üretim sürecine sahip 2,0GHz hızında MediaTek Helio P22 yonga seti ve PowerVR GE8320 GPU 650 MHz
  • 32GB Arttırılabilir Hafıza
  • 3GB RAM
  • 3500 mAh pil özellikleri ile geliyor.

Şimdi dilerseniz telefonda NOVA Legacy, Modern Combat: 5, Asphalt 9 ve PubG oyunlarını oynayalım ve nasıl bir performans ortaya konuyor bunu spesifik olarak kendi gözlerinizle görün. Fiyatına göre bizim için testten geçen Casper VIA G4 bakalım oyun tarafında sizi tatmin edecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu