Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Black Shark 2 görüntüsü ve özellikleri karşınızda!

Bu yılın en dikkat çeken telefonlarından biri olan Black Shark‘in devam modeli için Xiaomi’nin kolları sıvadığını görüyoruz. Xiaomi Black Shark 2 Çin’de belgelendirme kuruluşu TENAA tarafından onaylandı. Bu onay süreciyle birlikte telefonun tasarımı ve bazı teknik özellikleri gün yüzüne çıktı.

Xiaomi Black Shark 2 tasarımı ve özellikleri

Yayınlanan fotoğraflara göre Black Shark 2’nin arka tarafında çift kamera ve parmak izi tarayıcısı yer alıyor. Birinci nesilden farklı olarak bu donanımlar alt alta sıralanmış. Ayrıca arka tarafta telefona bir hava katan renkli LED ışık veya sıvı soğutma sistemi olabilecek oyulmuş yeşil renkli şerit yer alıyor. Arka bölüm ayrıca lastikten tamamen oyun amaçlı tasarlanmış. Telefonun sol tarafında güç, sağ tarafında ise ses butonlarını görüyoruz.

Xiaomi Black Shark 2
Xiaomi Black Shark 2

Ön kısımda ekranın çentikli olup olmadığını yayınlanan görüntüden fark etmek güç, ancak Xiaomi’nin oyun odaklı bir telefonda çentiğe yer vermeyeceğini düşünüyoruz.

Black Shark 2 akıllı telefonda 5.99 inç büyüklüğünde 2160 × 1080 piksel çözünürlüklü 18:9 ekran yer alacak. Bu ekran  DCI-P3 renk gamının %97’sini destekliyor. Sıvı soğutmalı Snapdragon 845 işlemcisinden güç alacak telefonda bellek birmi 8GB RAM/128GB depolama şeklinde. İçerisinde 4.000 mAh büyüklüğünde bir pilin kullanılacağı telefonda ayrıca Pixelwork görüntü işleme çipi yer alacak.

 

Dünyanın en güçlü telefonu Xiaomi BlackShark inceleme!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu