Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme Bizi Tavernaya Götür! Realme C Serisi Kopuyor!

Realme bu aralar “Ay lav yu, ay lav yu. Du yu lav mi? Yes ay du.” diyen Ünit Besen gibi! Bu kez Realme C serisi coşturacak.

Evet arkadaşlar, “Bir piyanist şantörümüz eksikti!” diye feveran edeceksiniz belki ama pandemiden terelelli olduğumuz şu günlerde realme’den haber var. Realme C serisi 2021’de ortalığı kasıp kavuracak. Peçete savurtup, güller döktürecek.

Birkaç gün önce realme 8 ve 8 Pro tanıtıldı ve ortamlara aktı. Şimdi ise ünlü tipster Mukul Sharma’ya göre realme bey kardeşimiz Hindistan’da üç adet C Serisinden telefonu piyasaya sürecek. Reklamlarda Bollywood aktörü Salman Khan yer alıyor. Görüntüde, elinde bir realme C20 tutan aktör Salman Khan’ı açıkça görebiliyoruz. Bu, diğer iki cihazın yakın zamanda tanıtılan realme C21 ve realme C25 olabileceği anlamına geliyor.

Bildiğiniz gibi C serisi telefonlar realme’nin giriş segment diyebileceğimiz telefonları. Bu mütevazı ve bütçeye uygun akıllı telefonların geniş bir ekran ve devasa bir pil kapasitesi sunduğu biliniyor. Ayrıca üç telefondan realme C20, Ocak ayı sonlarında resmiyet kazanan ilk cihaz oldu. Telefon ilk olarak Vietnam’da tanıtıldı. Realme C21 ise bu ayın başlarında Malezya’da piyasaya sürüldü. Ayrıca realme C25’in de ilk olarak Endonezya’da tanıtılması bekleniyor.

C serisi telefonlarla ilgili ayrıntıların yakın zamanda ortaya çıkacağını tahmin ediyoruz. Sızıntılar geldikçe siz değerli okuyucularımıza duyurmaya devam edeceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu