Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S20 FE Android 12 Güncellemesine Kavuştu

Samsung, Android 12 güncellemesini bu defa en popüler telefonlarından birisi olan Galaxy S20 FE için başlattı. Detaylara göz atalım…

Samsung neredeyse her gün bir akıllı telefon ya da tablet için Android 12 güncellemesini yayınlıyor. One UI 4.0 sürümünü içeren güncelleme son olarak Galaxy S20 FE kullanıcılarıyla buluşuyor. Galaxy S20 FE 5G geçtiğimiz günlerde Android 12 güncellemesini alırken, bu defa telefonun 4G LTE versiyonu için güncelleme yayınlanmakta.

SamMobile sitesinde yer alan habere göre Galaxy S20 FE’nin Snapdragon 865 işlemcili modeli Android 12 / One UI 4.0 güncellemesini almaya başladı. Bu model uzun bir süreden beridir Türkiye’de de satılmakta.

Güncelleme henüz Türkiye’de başlamamış görünüyor. Ancak, Samsung’un resmi güncelleme yol haritasına göre ise her an başlayabilir. Şirketin yayınladığı takvime göre Galaxy S20 FE’nin Snapdragon versiyonu güncellemeyi 20 Aralık 2021 – 20 Ocak 2022 tarihleri arasında alacak.

Öte yandan Galaxy S20 FE‘nin Exynos versiyonu da yine 20 Aralık 2021 – 20 Ocak 2022 tarihleri arasında Android 12 sürümüne yükseltilecek. Her iki model için de güncelleme başladığı an gelişmeleri sizlere aktaracağız.

Android 12 Güncellemesi Ne Getiriyor?

Pixel akıllı telefonlarında olduğu gibi, Samsung’un One UI 4.0 sürümü de ayarlanan duvar kağıdına göre kullanıcı arayüzünün renk paletini dinamik olarak değiştirme özelliğini desteklemekte. Çeşitli öğeler sistem genelinde, önceden yüklenmiş uygulamalarda ve hatta program simgelerinde renklerini değiştirmekte.

Güncelleme ayrıca köşeleri yuvarlatılmış yeni widget’lar, kamera ve mikrofon kullanım göstergeleri, uygulamalara yalnızca yaklaşık bir konum verme özelliği ve yeni bir dizi gizlilik panosu içerir. Güncelleme ayrıca klavye tarafında da gelişmeler içermekte.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu