Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Redmi Note 10 Ultra Canlı Fotoğrafları Sızdırıldı!

Bir süredir haberlere konu olan Redmi Note 10 Ultra canlı fotoğraflar eşliğinde karşımıza çıktı. Redmi’nin yeni telefonu oldukça iddialı.

Redmi’nin 26 Mayıs tarihinde görücüye çıkaracağı yenilenmiş Redmi Note 10 5G serisi şimdiden ses getirdi. Bir süredir telefonlar hakkında resmi paylaşımlar başladı ve görünen o ki özellikle Redmi Note 10 Ultra modeli orta segmentin yıldızı olmaya aday. Son olarak telefona ait canlı görüntülerin sızdırıldığı iddia edildi. Gelin bu görüntülere göz atalım.

Redmi Note 10 Ultra Karşınızda!

Bir kılıf içerisinde gizlenen telefon beklendiği gibi ekran üzerinde merkeze konumlandırılan bir ön kameraya sahip. Burada dikkat çeken nokta ise telefonun devasa bir boyutta oluşu. Görünüşe bakılırsa Ultra eklentisi ile birlikte donanım tarafında yükseltmelerden ekran da nasibini almış.

Redmi Note10 Ultra modelinde ekranın boyutu şu an için bilinmiyor, fakat panelin Samsung E4 AMOLED olacağı ve 120Hz tarama hızını destekleyeceği kesin. Redmi ayrıca telefonun arkasını gösteren bazı paylaşımlar yapmaya başladı. Kamera paketi elden geçirilen telefonda arka bölümde özel mikro işlemeli bir yüzey kullanacak. Bu yüzey hem tutuşu daha iyi hale getiriyor hem de arka bölümde özellikle parmak izi lekesi bırakmayacak. Gelelim akıllı telefonun ses getiren teknik özelliklerine.

  • 6nm sekiz çekirdekli MediaTek Dimensity 1100 işlemci
  • 8GB RAM + 128GB UFS 3.1 dahili depolama
  • 67 watt hızlı şarj desteği
  • Android 11 tabanlı MIUI 12.5
  • 108 megapiksel dörtlü arka kamera
  • Bluetooth 5.2

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu