Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Mate 30 Pro kamera düzeni ile ilgili yeni bilgiler sızdı

Huawei Mate 30 Pro kamera detayları ile ilgili bugün sızdırılan arka kapak fotoğrafı tüm detayları ortaya koydu. Peki yeni kamera düzeni bize ne sunacak?

Huawei 22 Eylül tarihinde Berlin’de yeni nesil Mate ailesi ile bizleri tanıştıracak. Son yıllarda gördüğümüz en sade lansman olacağını düşündüğümüz Mate 30 Pro lansmanı ciddi anlamda sorunlu bir lansman olacak. Zira bildiğiniz üzere Mate 30 Pro Google uygulamalarını kullanamayacak. Bazı bilgilere göre telefonda Facebook, Snapchat, Twitter, WhatsApp ve Instagram da kullanılmayacağı belirtiliyor. Bu olur mu olmaz mı bilemiyoruz ama Mate 30 Pro Android ekosisteminin en iyi telefonu olmaya adayken bunların konuşulması da ciddi anlamda üzücü bir durum. Bugün ortaya çıkan bir görsele göre Huawei Mate 30 Pro kamera yapısı kesinleşti diyebiliriz. Peki telefonun arka tarafındaki kamera yapısı nasıl olacak?

Arka tarafa baktığımızda burada tam 4 adet dairesel bire adet de kare şeklinde bir boşluk görülüyor. Bunlardan kare olanın 5X zoom yapmaya yarayan tele foto lens olduğunu tahmin etmek zor değil. Yan yana üç lens ise 40 megapiksel ana kamera, 40 megapiksel ultra geniş açı ve 8 megapiksel telefoto lens olarak görev yapacak kameralar. Üstteki daha küçük delik ise ToF kamera olacak. Yani arkada tam 5 adet kamera bulunacak.

Yan taraftaki diklemesine yerleştirilen boşlukta ise flaş ışığı ya da hoparlör olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu