Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S20 Ultra kanlı canlı karşımızda! İncelemeler de yapılmıştır

Herkesin merak ve heyecanla beklediği Galaxy S20 Ultra ve Galaxy S20 Plus modelleri gerçek görselleri ile ilk kez karşımızda…

Samsung dün bir kısım medyayı Almanya’ya götürdü ve herkesten önce yeni telefonlarını görücüye çıkardı. Hatta bazı kanallar yine herkesten önce incelemelerini çekmiş ve bizim de onlarla rekabet etme gücümüzü marka destekli olarak almıştır. Yapılan bu işleri ayakta alkışladıktan sonra konumuza geri dönelim. Bir süredir haberlerini yaptığımı Galaxy S20 Ultra bugün ilk kez net bir şekilde karşımıza çıktı.

Telefon aynen söylendiği gibi 100X Dijital Zoom ile gelecek. Üstte ise üç farklı kamera daha görüyoruz. Sızıntının verdiği habere göre Samsung ana kamera olarak kendi geliştirdiği ve kısa süre önce ikinci revizyonunu pazara sunduğu 108 megapiksel kamera sensörünü kullanacak. Alt tarafta bulunan ve önce Huawei P30 Pro‘da daha sonra da OPPO Reno 10X Zoom modelinde gördüğümüz telefoto kamera bulunacak ve bu da 48 megapiksel olacak. Ultra geniş açı ve bokeh sensörü olacak diğer kameralara led flaş ve bir de mikrofon deliği ekleniyor.

Bu görsel ile birlikte haber yayına hazırlanırken bir görsel daha çıktı ve Galaxy S20 Plus modelini de canlı canlı görmüş olduk.

Bu modelde de 4 farklı kamera bulunuyor. Sadece 6 gün sonra telefonun tanıtımı yapılacak ve tüm detayları da resmen ortaya çıkacak. Biz en çok fiyatları merak ediyoruz. Zira Galaxy S20 serisi Galaxy S10 serisine göre çok ama çok özel ve çok gelişmiş özellikler ile karşımıza çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu