Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

POCO X3 Lansman Canlı Yayın İzleme Linki

Bugün merakla beklenen POCO X3 modeli resmen tanıtılacak. Peki POCO X3 Lansman canlı yayında nasıl izlenebilir? İşte canlı yayın izleme linki.

Xiaomi‘nin alt markası POCO bugün yeni telefonu POCO X3 ile karımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bildiğiniz üzer markanın daha önce Pocophone adı ile anıldığını biliyorduk ama Xiaomi bu noktada doğru bir karar verdi ve 4 harften ve bol O harfinden oluşan bir marka kendisine buldu. Bugün POCO X3 Lansman yapılacak ve bu lansmanı birçok kişinin de izlemek istediğini biliyoruz. Peki POCO X3 canlı yayın izleme linki nedir?

POCO X3 Lansman izle

Telefon bugün Türkiye saati ile 15:00’da tanıtılacak ve lansman canlı yayında Youtube üzerinden paylaşılacak. Biz telefon ile ilgili detayları sizlerle paylaştık. Telefonda 6,1 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünden ekran delikli selfie kameraya sahip bir ekran bulunacak. Ekranın AMOLED ekran olması bekleniyor. Bununla birlikte yonga seti tarafında da Snapdragon 732G kullanılacağı sızan bilgiler arasında. Arkada ana kamera 64 megapiksel olacak.

Bu lansman sırasında sadece X3 modeli ile tanışmayacağız. M2 serisi ile de bugün tanışabiliriz. Bazı Çinli yayınlar M2 serisinin de bugün tanıtılacağını yazsa da vazı yayınların önümüzdeki günlerde M2 serisinin tanıtılacağını söylüyor. Bize sorarsanız da önümüzdeki günlerde M2 serisi tanıtılacaktır. Zira X3‘ün önüne bir şeyin geçmesini Xiaomi istemiyor.

POCO serisinin özellikle Güney Asya pazarında başarılı olmasını Xiaomi istiyor. Zira bu pazarda Xiaomi hiç başarılı olamıyor. Bakalım neler olacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu