Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerWhatsApp

WhatsApp karanlık tema ve kendini imha eden mesajlar için önemli sızıntı!

WhatsApp karanlık tema özelliğinin yakın zamanda kullanıma sunulacağını söyleyebiliriz. Son sızıntılar uygulama içerisinde temalar bölümünün olacağını gösterdi. Bir başka sızıntı ise kendi kendini imha eden mesajlara ilişkin.

WhatsApp karanlık tema için geri sayımdayız

Facebook, WhatsApp’ı satın aldığından bu yana yeni özelliklerle birlikte uygulamanın işlevselliğini artıyor. Ancak WhatsApp’ın koyu tema konusunda geç kaldığını düşünüyoruz. Neyse ki son sızıntı bu özelliğin çok yakında kullanıma sunulacağını gösterdi.

WhatsApp’ın  2.19.282 sürüm numarasına sahip Android beta uygulamasında WhatsApp Ayarları altında yeni bir tema bölümünün olduğu görülüyor. Beta programına kayıtlı tüm kullanıcılarda henüz görünmeyen bu yeni gelişmede kullanıcıların karşısına üç tema seçeneği çıkıyor.

Bunlardan ilki varsayılan sistem teması. WhatsApp, Android sisteminizin (açık veya koyu ise) kullandığı temayı tanımlar ve otomatik olarak bunu uygulamaya ayarlar.  Bu özellik muhtemelen Android 9 ve sonrası sürümler kullanılabilecek.

İkinci sırada açık temayı görüyoruz. Yani halihazırda beyaz zemin üzerinde yeşil renklerin hakim olduğu mevcut tema.  Üçüncü sırada ise hepimizin merakla beklediği karanlık tema yer alıyor.

Karanlık temaya ait ekran görüntülerine baktığımızda yazı renginin henüz temayla uyumlu olmadığını fark edeceksiniz. WhatsApp’ın bunu da hallettikten sonra bu yeni gelişmeyi tüm kullanıcılara sunması bekleniyor.

Geçtiğimiz gün sizlere WhatsApp’ın kendi kendini imha eden mesajlar özelliği üzerinde de çalıştığını aktardık. Mesajın kendi kendini silmesine dair 5 saniye ve 1 saat şeklinde iki geri sayım seçeneği bulunuyordu. Ancak son ekran görüntüleri WhatsApp’ın burada da yeni zaman dilimleri sunacağını gösteriyor. Mesajların silinmesini dilerseniz kapatabilecek ya da 5 saniye ile 30 gün arasında değişen sürelerde ayarlayabileceksiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu