Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy P30 resmen onaylandı! Beklediğimiz özellik olmayacak

Akıllı telefon dünyasının bir numaralı ismi Samsung özellikle Çinli üreticilerin yükselişe geçmesiyle birlikte son birkaç çeyrektir pazar payında ciddi kayıplar yaşadı. Dünyanın en büyük pazarı Çin’de kullanım oranı %1’in bile altına gerileyen Samsung düşüşü durdurmak adına orta segmentte fiyat / performans odaklı ürünlere yönelmiş durumda. Bu modellerden ilki üç arka kameralı Galaxy A7 2018 oldu. Bakıldığı zaman bu telefon Avrupa’da Mate 20 Lite’da 50 € daha ucuz. Samsung’un ürün yol haritasında Galaxy P serisi de bulunuyor. Galaxy J serisini rafa kaldırmaya hazırlanan Güney Koreli üretici ilk olarak Samsung Galaxy P30 modeliyle karşımıza çıkacak.

Samsung Galaxy P30 hakkında önemli bilgiler geldi

Birkaç gündür iddialara konu olan Galaxy P30 Çin’de resmi makamlarca onaylandı. Bu önemli bir detay, zira telefonun tanıtım tarihinin yakın olduğu anlamına geliyor. Bunun yanı sıra Samsung haberlerinde önemli bir kaynak olan MMDDJ_ adlı Twitter hesabı Galaxy P30’un beklenin aksine ekrana gömülü parmak izi tarayıcısına sahip olmayacağını bildirdi.

Samsung Galaxy P30 Çin'de onay aldı
Samsung Galaxy P30 Çin’de onay aldı

Kaynak ayrıca telefonda 6GB RAM ve 128GB dahili depolama yer alacağının bilgisini verdi. P serisiyle düşük fiyat ve iyi donanımı bir arada sunmak isteyen Samsung, maliyetleri önemli ölçüde düşürmek adına yeni telefon serisinde LCD ekran kullanacak.

Işığın açısına göre renk değiştiren bir kasa yapısı sunacak telefonun Plus modeliyle yakın zamanda tanıtılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu