Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO A97 5G Renk Seçenekleriyle ve Tasarımıyla Büyülüyor

Son zamanların en çok beklenen akıllı telefonu OPPO A97 5G, yeni renk seçenekleriyle ve resmi görüntüleriyle karşımızda. İşte detaylar.

Ünlü kaynaklardan gelen bilgiler, yaklaşan OPPO A97 5G akıllı telefon hakkında yeni tasarım detaylarını ve renk seçeneklerini ortaya koydu. Uzun zamandır beklenen akıllı telefon şimdi daha çok ilgi çekici. Gelin yeni detaylara göz atalım.

OPPO A97 5G Üç Renk Seçeneğiyle Geliyor

Ünlü Evan Blass isimli sızıntıcıdan gelen bilgiler, akıllı telefonun mavi, siyah ve pembe olmak üzere üç adet renk seçeneğiyle piyasaya sürüleceğini ortaya koyuyor. Bu renk seçeneklerine ek olarak akıllı telefonun tasarım detayları hakkında bilgilerde ortaya çıktı.

Bugün gelen daha yüksek çözünürlüklü render görüntüleri, akıllı telefonun oldukça büyük olan kamera panelini ortaya koyuyor. Telefon düz kenarlara ve minimal bir tasarıma sahip. Kompakt telefon, ergonomi sunma konusunda başarılı olacak. Böylece kullanıcılar telefonu kullanırke oldukça rahat hissedecek.

OPPO A97 5G

Teknik özelliklerden bahsetmek gerekirse akıllı telefonun 6.56 inç büyüklüğünde ve FHD+ çözünürlük sunan çentikli ekran ile geleceğini söyleyebiliriz. Optik kısmında ise 48 Megapiksel birincil kamera ve 2 Megapiksel ikincil kamera yer alacak. Önde ise 8 Megapiksel selfie lensi yer alacak.

Telefonun gücünü alacağı yonga seti henüz belli olmasa da kaynaklar, 8GB/12GB RAM ve 128GB/256GB dahili depolama seçeneklerinin sistemde yer alacağını gösteriyor. Telefonun 12GB RAM modeli için 340$ fiyat etiketi yer alacak. Yakında tanıtılacak telefonun yeni detayları için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu