Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Note 20 için Android 12 Güncellemesi Çıktı

Samsung, güncelleme konusunda destek vermeye tam gaz devam ediyor. Bugün Galaxy Note 20 için Android 12 güncellemesi resmi olarak yayınlandı.

2020 yılında satışa sunulan Galaxy Note 20 serisi için Şubat 2022 güvenlik yamalarıyla birlikte ilk Android yazılım güncellemesi yayınlandı. Note serisini Galaxy S Ultra modelleri ile rafa kaldıran Samsung, geçmişte satışa sunduğu canavarları desteksiz bırakmayacağının da sinyallerini verdi. Galaxy Note 20 için Android 12 güncellemesini hızlı bir şekilde sunan Güney Koreli firma büyük bir başarıya da imza attı.

Samsung, aylık güncellemeler yayınlama konusunda Google‘ın ve diğer şirketlerin önünde olmaya devam ediyor. Android şirketinin Pixel akıllı telefonları bile bu güncellemeleri birkaç gün geç alıyor. SamMobile’a göre; Şubat Android 12 güncellemesi Samsung Galaxy Note 20 ve 20 Ultra telefonlar için bölgesel olarak sunuluyor.

Yeni güncelleme daha öncekilerden farklı olarak şubat ayı güvenlik güncellemelerini içeriyor ve ilk olarak Hollanda‘da kullanıma sunuldu. Bu güncellemenin yavaş yavaş Avrupa’daki diğer ülkelere ve Türkiye’ye de gelmesi bekleniyor. Muhtemelen Şubat ayı içerisinde bu güncelleme ülkemize de gelir.

Telefondan güncelleme olup olmadığını kontrol edebilirsiniz, eğer güncelleme mevcutsa, “Yazılım Güncelleme” seçeneğini seçerek kullanıcı indirebilir. Mevcut güncelleme ek özellikler içermiyor. Ancak kişisel verilerin ve gizli bilgilerin sızmasına neden olabilecek bazı güvenlik açıklarını ve olası hataları düzeltmeyi amaçlıyor.

Galaxy Note 20 Ultra

Güvenlik yamaları sayesinde telefonlarını daha iyi hale getirmeyi amaçlayan Samsung’un, Pixel modellerinden bile önce davranması oldukça sevindirici. Şubat ayı Android güvenlik yamalarını barındıran bu güncellemeyi yüklemenizi şiddetle tavsiye ettiğimizi belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu