Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Durun daha bitmedi! Çentiksiz çerçevesiz Xiaomi Mi Max 3 geliyor!!!

Mobil pazarı alt üst eden Xiaomi geçtiğimiz yıl Mayıs ayında pazara sunduğu Xiaomi Mi Max 2 ile büyük bir satış rakamına ulaştı. Bu yıl halen Xiaomi Mi Max 3 tanıtımı yapılmaması ise kullanıcıların kafasında soru işaretlerinin de oluşmasını sağlamıştı. Bu serinin iptal olduğu ile ilgili söylentiler ise bugün itibariyle son buldu zira M1807E8S kod numaralı Mi Max 3 görüntülendi.

Xiaomi Mi Max 3
Xiaomi Mi Max 3

Xiaomi Mi Max 3 tasarımı netleşti! Hoşçakal çentik!!!

Telefonun henüz teknik detayları ile ilgili bilgi bulunmuyor ama ilk gelen bilgilere göre Qualcomm’un yeni nesil yonga seti Snapdragon 710 yonga setinin güç vereceği telefonda 5000 mAh civarlarında (biraz daha fazla da olabilir) pil gücü kullanılacak. Üst çerçevenin hemen ortasında ahize boşluğu görüyoruz ama telefonda nasıl bir yapı olacak oldukça merak ediyoruz. Bu camın altında çentikli bir ekran olursa oldukça şaşıracağız.

Xiaomi Mi 8 ve ailesi lansmanından dolayı bazı orta segment telefonların tanıtımı da bu şekilde ertelemek durumunda kaldı. Borsaya açılış öncesinde Xiaomi tüm kozlarını oynuyor gibi görünüyor. Bakalım Mi Max 3 bize ne sunacak ve fiyatı ne olacak?

Xiaomi CEO’su Xiaomi Mi 8 pil testi yaptı! İşimizde gözün mü var eyy Lei Jun!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu