Akıllı SaatAndroidGenelGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Watch 3 basın görselleriyle sızdırıldı!!! Note 20 ile gelebilir

Samsung’un merakla beklenen yeni akıllı saati Galaxy Watch 3, bugün basın görselleri ile birlikte sızdırıldı. Note 20 serisi ile geleceği düşünülüyor.

Samsung, giyilebilir teknoloji de büyük adımlar atmaya devam ediyor. Koreli şirketin bir süredir sızıntılara maruz kalan yeni akıllı saati Galaxy Watch 3, bugün basın görselleri ile birlikte sızdırıldı. Tizen işletim sistemiyle gelecek olan bu saat, deri bir kayışa ve 45 mm’lik bir kalınlığa sahip olacak.

Daha önceki sızıntıları da göz önünde bulunduracak Watch 3′ün çerçevesi, fiziksel olarak dönmeyi destekleyecek. Bunun yanı sıra tasarım olarak ta bir önceki model  Galaxy Watch ile benzerlik gösterecek.

Yukarıda da gördüğünüz gibi Galaxy Watch ve Galaxy Watch 3′ün arasında tasarım olarak pek bir fark yok. Ancak dikkatli bakarsanız yeni Watch 3,  ekran / kenar oranı olarak biraz daha ince bir yapıya sahip olacak. Bunun dışında Samsung, tuş takımlarında da bir değişikliğe gitmiş gibi görünüyor. Yeni akıllı saat, serinin bir önceki modeline kıyasla farklı stillere ve düğmelere sahip olacak.

Buna ek olarak Watch 3‘ün altında yer alan sensörün, Galaxy Watch Active 2‘de bulunan sensör ile aynı olduğunu da belirtmekte fayda var. Şimdi gelin bu yeni akıllı saatin sızdırılan diğer özelliklerine de bir göz atalım.

Koreli şirketin, yeni Watch 3  akıllı saatini, Note 20 serisi ile tanıtacağına dair bazı iddialar var. Bakalım söylendiği  gibi ürün Ağustos ayında tanıtılacak mı? Bekleyip görelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu