Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerSosyal MedyaTeknoloji

Snapchat ABD Gizli Servis Başkanını Bünyesine Kattı


Snapchat, büyümeye devam ediyor. Snap şimdi de ABD gizli servis başkanını işe aldığını duyurdu. Güvenlik üst düzeye çıkarılacak.

Snapchat, Instagram’a rağmen büyümesine ve gelişmesine tam gaz devam ediyor. Bugün firma üst düzey bir işe alım yaptığını açıkladı. Snap, Amerika Gizli Servis Direktörü James Murray, Snap’in baş güvenlik görevlisi olarak işe aldığını belirtti. Murray, önümüzdeki ay Snapchat’in ana şirketi Snap’e katılacak ve doğrudan CEO ve kurucu ortak Evan Spiegel’e rapor verecek.

Snap sözcüsü Pete Boogaard, yaptığı açıklamada, “Jim Murray’i Snap’e davet etmekten ve 1 Ağustos’ta ekibimize katılmasını dört gözle bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Snap’e göre Murray, yeni görevinde Snap çalışanlarının güvenliğini ve güvenliğini korumaya yardımcı olacak ve gerektiğinde kolluk kuvvetleriyle birlikte çalışacak. Gizli Servis yaptığı açıklamada, Murray’in “tarihi COVID-19 pandemisinin sunduğu zorluklarda gezinirken, ajansın üst düzey seçilmiş liderlere koruma sağlama ve finansal altyapımızı hedef alan suçları soruşturma entegre misyonunu yürüttüğü çalışmalarından dolayı övgüde bulundu.

Snapchat
Snapchat’ten büyük transfer

Amerika başkanı Joe Biden Murray hakkında şunları söyledi: “Jim, hizmetin anlamını benlik üzerinde somutlaştırıyor ve ABD Başkanlarının ailelerini, sanki kendisinin bir parçasıymış gibi korudu. Ülkemize ve ailemize yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine sonsuz minnettarız.” dedi.

Snap’in bu son transferi sonrasında güvenlik ve gizliliği üst seviyeye çıkaracağı açıkça ortada. Instagram’dan daha fazla güvenlik ve gizlilik sunarak kullanıcıları bünyesine çekmek isteyen Snap, bakalım ücretli aboneliği sayesinde de faaliyetlerine daha uzun süreler devam edebilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu