Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Durmuyor! Güncellemelere Devam

Samsung güncelleme noktasında kullanıcıları memnun etmeyi sürdürüyor. Şirket son olarak Note serisi iki telefon için güncelleme yayınladı.

Samsung güncelleme dağıtımını hız kesmeden sürdürüyor. Nisan ayı ile birlikte güncelleme dağıtımını hızlandıran Samsung diğer Android üreticileri ile kıyaslandığında çok daha iyi bir noktada görünüyor. Hatta şirket Google’dan bile daha önce nisan ayı güvenlik güncellemesinin dağıtımına başladı.

Samsung Güncelleme Dağıtımını Sürdürüyor

Şirketin hedefinde bu defa iki Note serisi telefon yer alıyor. İlk olarak Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra için yayınlanan güncellemeye değinelim. SamMobile sitesinde yer alan habere göre nisan ayı güncellemesi Avrupa’da dağıtıma çıktı. Önemli güvenlik açıklarını kapatan güncelleme Galaxy S21 serisindeki bazı kamera özelliklerini de yine telefona sunuyor.

Samsung’un güncelleme yayınladığı bir telefon ise Galaxy Note 10 Lite. Yine Avrupa’da yayınlanan güncelleme Saamsung ve Google’ın işletim sistemine dahil ettiği en son güvenlik düzeltmelerini içeriyor. Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Ultra ve Galaxy Note 10 Lite için kademeli olarak yayınlanan güncelleme çok yakında ülkemizde de kullanıma sunulacak. Hatta dilerseniz Ayarlar menüsünden güncellemeyi sorgulatabilirsiniz.

Güncelleme demişken, Samsung’un bu noktada açıkladığı son stratejiyi açıklayalım. Orta ve üst segment telefonlar son açıklama ile birlikte en az 3 büyük Android güncellemesi alacak. Bu da Android 11 ile çıkış yapan Galaxy A52 modelini satın aldığınızda telefonunuz Android 14 güncellemesini de alacak anlamına geliyor. Aylık güncelleme desteği artık 4 yıl boyunca sürecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu