Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

120Hz ekranlı Galaxy S20 Fan Edition ön tasarımı ile karşımızda!!!

Samsung’un bir süredir üzerine çalıştığı Galaxy S20 Fan Edition modeli, ön tasarımını ortaya koyan render görüntüsü ile beraber sızdırıldı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, amiral gemisi cihazlarındaki zararlarını yeni orta segment ve giriş seviyesi cihazları ile kapatmayı düşünüyor; 2020’de pazar payında biraz düşüş yaşayan şirket, segmentin en popüler olan A ve M serisine yeni modeller ekledikten sonra, şimdi de üstün özelliklere ve bütçe dostu fiyata sahip Galaxy S20 Fan Edition modelini piyasaya sürmeyi planlıyor.

Daha önce birkaç özelliği ile karşımıza çıkan Galaxy S20 Fan Edition, bugünde ön tasarımını ortaya koyan bir render görüntüsü ile birlikte sızdırıldı. Evan Blass (@evleaks) tarafından kısa süre önce sızdırılan Galaxy S20 FE, görünüşe göre ön tarafta çok aşina olduğumuz delikli bir ekran tasarımı ile gelecek.

Galaxy-S20-Fan-Edition

Yukarıda da gördüğünüz gibi ekran, Galaxy S20 modelinden çok farklı değil. Dikkat ederseniz her iki cihazda da bir delik bulunuyor ve Dinamik AMOLED ekran ile birlikte geliyor. Başka bir detaydan bahsedecek olursak S20 FE‘nın tuş takımları, çok net görünmese de cihazın sağ tarafında yer alıyor. Anlaşılan o ki Koreli üretici tasarım olarak yeni cihazında pek fazla bir değişikliğe gitmiyor.

Diğer sızdırılan özelliklerden bahsedecek olursak Galaxy S20 FE; Geekbench‘in raporuna göre  SM-G781B model numarası ile birlikte gelecek ve 6GB’lık RAM’e sahip olacak. Buna ek olarak cihaz, 120Hz ekran tazeleme oranını destekleyecek ve 128GB‘lık dahili hafıza seçeneği ile gelecek.

Son olarak 3C sertifika sitesinin raporuna göre cihazda, 4.700 mAh’lik bir pil bulunacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu