Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Z Flip 5 Satışları Bu Yıl Rekor Kıracak

Yeni bir rapora göre Z Flip serisi katlanabilir telefonların satışları 2023’te iki kat artacak. Galaxy Z Flip 5 temmuz ayında bekleniyor.

Samsung’un yaz döneminde duyuracağı yeni nesil katlanabilir telefonlar gündemden düşmüyor. Özellikle Galaxy Z Flip 5 modelinde büyük bir değişimin yaşanması bekleniyor. Şu ana kadar sızan görüntüler Güney Koreli üreticinin oldukça büyük bir kapak ekran kullanacağı yönünde.

Serinin önceki modellerinde yer alan 1.9 inçlik mini ekranın yerini 3 inçten daha büyük bir ekran alacak. Büyüyen ekranla birlikte kullanıcılar gün içerisinde telefonlarını hiç aşmadan pek çok işlevi kapak ekran üzerinden gerçekleştirebilecek.

Samsung özellikle büyüyen dış ekran ve yeni nesil menteşe sistemiyle birlikte Galaxy Z Flip 5’in bu yıl rekor düzeyde satacağına inanıyor. Son dönemin önemli bilgi kaynaklarından Ross Young’a göre Galaxy Z Flip 5’in üretim kapasitesi Z Flip 4’ün iki katı olacak. Galaxy Z Flip serisi telefonlar tanıtıldıkları günden bu yana en çok satan katlanabilir modeller oldular. Eğer iki kat üretim hacmi doğru ise Samsung’un bu alanda rakipsiz olacağını söyleyebiliriz.

Samsung’un temmuz ayı içerisinde duyurmayı planladığı katlanabilir telefonlara Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti güç verecek. Her iki telefonda özellikle yeni menteşe sisteminin ergonomiyi nasıl etkileyeceği merak ediliyor. Yeni nesil su damlası menteşe sistemiyle Z Fold 5 ve Z Flip 5’te katlama esnasında oluşan boşluk ortadan kalkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu