Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei P50 Pro Kanlı Canlı Sızdırıldı; Kamera Tasarımı Da Netleşti

Bir süredir sızıntılarını paylaştığımız Huawei P50 Pro, tanınmış bir kaynak olan Slashleaks tarafından kanlı canlı sızdırıldı.

2021’e girmemiz ile birlikte üreticiler, yeni nesil amiral gemilerini resmen tanıtmaya başladılar. Hatırlarsınız son olarak geçtiğimiz haftalarda; Xiaomi Mi 11, X60 ve X60 Pro gibi telefonlarla tanışma fırsatı bulduk. Bahsettiğimiz bu cihazlardan Mi 11, Snapdragon 888 işlemciyi kullanan ilk amiral gemisi olarak piyasaya sürüldü. Öte yandan X60 serisi de, Samsung’un Exynos 1080 yongasıyla karşımıza çıktı. Ancak ileri bir tarihe ötelenen X60 Pro Plus’ın da, rekabetçi olan Snapdragon 888 yongasıyla geleceğini belirtelim. Bununla birlikte diğer üreticilerinde çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Örneğin Huawei, P50 serisi amiral gemilerini tanıtmak için artık gün sayıyor. Mart ayı gibi tanıtılacak olan bu telefonlardan da yeni haberler gelmeye devam ediyor. Güvenilir kişiler şimdi de, Huawei P50 Pro modelinin canlı görselini sızdırıyorlar.

Huawei  P50 Pro canlı sızdırıldı

Huawei P50 Pro, güvenilir bir kaynak olan Slashleaks tarafından kanlı canlı sızdırıldı. Hatırlarsınız son olarak P50 modeline ait olan bir görsel çıkmıştı. Ancak o görselde P50’nin, tıpkı Mate 40 Pro gibi üçlü kamera ile geleceği gösteriliyordu. Şimdi ortaya çıkan modelde ise dörtlü arka kamera yapılandırması görüyoruz. Bu da standart P50 olamayacağına göre, üst model olan P50 Pro olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Yukarıdaki görselden de anlayacağınız üzere P50 Pro, daha düzgün bir optik yakınlaştırma sağlayan ek bir periskop lens ile gelecek. Bunun yanı sıra ön kamerada, sol üst tarafa ekranın üzerine yerleştirilmiş olarak karşımıza çıkacak. Ancak çözünürlükler hakkında net bir bilgi yok. Bunu yakında daha detaylı olarak göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu