Akıllı TelefonAndroidAppleiPhoneVideo İncelemelerVivo

Vivo X100 Pro iPhone 15 Pro Max Hangisi İyi?

Android ekosisteminin yeni yıldızı Vivo X100 Pro iPhone 15 Pro Max karşısında kamera tarafında ne yapar? Gelin birlikte test edelim...


Akıllı telefon alırken herkesin farklı farklı alım kriterleri var ve bundan dolayı da en iyi ve en güzel telefon diye bir kavram maalesef yok. Sizin de en büyük alım kriteriniz kamera ise amiral gemisi telefonlar burada en iyi çözümü sunuyor. Android ekosisteminin yeni prensi Vivo X100 Pro ise kamera tarafında en iyi olma konusunda çok iddialı. Peki bu iddiasını gerçek dünyada test etsek nasıl olur? Vivo X100 Pro iPhone 15 Pro Max kamera karşılaştırması ile bugün Türkiye’de yapılmayanı yapıyoruz.

Apple’dan telefon alan yayınlar bir daha telefon almak istiyorlarsa bu tarz karşılaştırma yapamazlar ama bizim böyle bir kaygımız olmadığı için rahat rahat bu testleri sizlerin destekleri sayesinde yapabiliyoruz. Peki bu testin galibi kim olacak? Vivo, Zeiss destekli telefonu X100 Pro ile Android ekosisteminin en iddilaı markalarından birisi konumunda. Kısa bir süre içinde Galaxy S24 Ultra modeli ile de tanışacağız ve Vivo X100 Pro modelini mutlaka onunla da karşılaştıracağımıza söz veriyoruz.

Telefonların kamera özellikleri tarafında benzerlikler bulunuyor. Zira her iki telefonda da geniş açı ve periskop kamera da bulunuyor. Bundan dolayı karşılaştırma tarafında elimiz güçleniyor. Her iki telefonla da gece ve gündüz çekimleri yaptık. Yorumları da size bıraktık. Video altında sizin için hangi telefon daha iyiyse bunu da bizimle paylaşın. Şunu da unutmamak gerekiyor. Vivo X100 Pro bugün sadece Çin pazarında satışta ve Çin’de Vivo X100 Pro ile iPhone 15 Pro Max arasında neredeyse 2 kat fiyat farkı var. Yorumlamayı yaparken bu kriteri de dikkate almanızı öneriyoruz.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve karşılaştırma videomuzu birlikte izleyelim yorumlayalım…

Vivo X100 Pro İnceleme! O Nasıl Kamera Öyle?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu