Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi 12 Bizleri Büyülemeye Geliyor!

Xiaomi’nin Aralık’ta tanıtacağı amiral gemisi modeli Xiaomi 12 için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Telefon bambaşka bir tasarımla gelecek.

Xiaomi kısa süre önce tamamen yeni bir tasarıma sahip yepyeni Xiaomi Civi telefon serisini resmi olarak piyasaya sürdü. Çinli firma, Xiaomi Civi’yi Xiaomi tarihindeki en güzel akıllı telefon olarak adlandırmıştı. Önümüzdeki Aralık ayında ise Xiaomi’den yeni amiral gemisi modeli göreceğiz. Xiaomi 12 olarak isimlendirilecek olan bu telefon görünüşe göre Civi’deki gibi fantastik bir tasarıma sahip olacak.

Xiaomi 12 tasarımı ve özellikleri ile ön plana çıkacak

Doğru çıkan sızıntıları ile ünlü olan Digital Chat Station‘a göre, Xiaomi 12 serisinin amiral gemisi modeli benzer bir tasarımın yanı sıra ekranın orta üst kısmında ön kamera için küçük bir delik kullanacak. Tasarım, Xiaomi Mi 11’e kıyasla önemli ölçüde geliştirilecek, ayrıca gövde daha hafif ve daha ince olacak.

Digital Chat Station, bir sonraki amiral gemisinin kasanın kalınlığını azaltmaya ve içine yaklaşık 5.000 mAh kapasiteli bir pil yerleştirmeye izin veren yeni malzemeler ve tasarım çözümleri kullandığını ekliyor. Digital Chat Station’ın yanı sıra diğer kaynaklar da, Xiaomi 12’nin genellikle şirketin en iyi amiral gemilerinde kullanılan seramik bir arka panel ile donatılacağını da belirtiyor.

Xiaomi 12 200 Megapiksel

Xiaomi’nin Mi markasını taşımayacak ilk amiral gemisi modeli Snapdragon 898 yonga setinden beslenecek. RAM tarafında 8 GB RAM ve 12 GB RAM opsiyonları ile gelecek olan bu model, sanal RAM artırma özelliğini de destekleyerek akıcı bir Android deneyimi vadedecek. Android 12 işletim sistemi ve MIUI 13 arayüzü ile gelmesini beklediğimiz bu canavar, kamera tarafında da iyileştirmeler sunacak.

MIUI 13 arayüzü ile ekosistem oluşturması beklenen Çinli firma, bu arayüzünde sunacağı yeni deneyimler ile amiral gemisi serisini taçlandıracak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu