Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S8 6GB RAM modeli geliyor!

Son dönemde yaşanan gelişmeler Galaxy S8 modelinin beklentilerin aksine 8 GB RAM’e sahip olmayacağını gösterdi. Güvenilir bilgi kaynağı @evleaks ise telefonda 4 GB RAM’in yer alacağını bildirdi. Çin’den gelen son bir haber ise Samsung’un bellek birimi itibariyle iki farklı Galaxy S8 modelinin hazırladığını bildiriyor. İddiaya Galaxy S8 6GB RAM modelinin yanında 4 GB RAM seçeneği de tanıtılacak.

4 GB RAM’e sahip Galaxy S8’de 64 GB dahili depolama yer alacak. 6 GB RAM’in kullanılacağı modelde ise depolama 128 GB olarak karşımıza çıkacak. Telefonda ayrıca 256 GB’a kadar microSD kart desteği yer alacak.

Galaxy S8 6GB RAM
Galaxy S8 6GB RAM

6 GB RAM / 128 GB dahili depolama seçeneği, Galaxy S serisinde bellek tarafında önemli bir yükseltme yaşanacağını gösteriyor, ancak SamMobile sitesine göre bu model Güney Kore ve Çin’e özel olacak. Avrupa (muhtemelen Türkkiye) ve Amerika’da ise Galaxy S8’in 4 GB RAM / 64 GB depolama modeli satışta olacak. Hatırlayacak olursak benzer bir süreç Galaxy Note 7 modelinde de izlenmişti. Samsung telefonun Çin modelinde 6 GB RAM kullanmıştı.

Galaxy S8’in mart sonunda tanıtılması bekleniyor. Telefonun nisan ayında ise raflarda olacak.

>> İlginizi çekebilir; Galaxy S8 pil kapasitesi belli oldu!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu