Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Civi 2 Beklendiği Gibi Özel Bir Telefon Olacak

Xiaomi Civi 2 cephesinde sular ısınmaya başladı. Telefon yaşanan son gelişmelere bakılırsa orta segmentin en iyilerinden biri olacak.

Xiaomi Civi modeli geçen yıl eylül ayında tanıtıldı. Xiaomi’nin bu oldukça güzel görünen telefonu büyük ilgi gördü.  Xiaomi’nin bugüne kadarki en güzel görünüme sahip telefonu da seçilen Xiaomi Civi, fiyat tarafında biraz daha rekabetçi olsa ve Çin dışında da satışa sunulsaydı çok daha başarısına başarı katacaktı. Xiaomi Civi’nin en çok da görünümü olay oldu. Bu tasarım ve kamera yapısı daha sonraki birçok Xiaomi ve Redmi telefon için referans oluşturdu. Gözler şimdi serinin ikinci modelinde. Xiaomi Civi 2 modelinin ne zaman tanıtılacağı henüz bilinmiyor, takvime bağlı kalınırsa önümüzde altı aylık bir süre var. Ancak Digital Chat Station adlı hesaptan gelen paylaşımlar Civi 2 için bu kadar süre bekleyemeyeceğiz anlamı taşıyor.

Civi

Xiaomi Civi 2 Oldukça İddialı Olacak

Kaynağın aktardıklarına göre Xiaomi Civi 2’nin görünümü çoktan tamamlandı ve hatta arka kapak bir aksesuar fabrikasında üretildi. Telefon, öncül modelinde olduğu gibi Full HD+ çözünürlüğünde ve kavisli bir yapıda olacak. Önceki sızıntılara bağlayacak olursak, Xiaomi Civi 2’nin Xiaomi 12 ile benzer ekrana sahip olacağını söyleyebiliriz.

Xiaomi Civi 2’nin en çok da işlemci birimi merak ediliyor. Bazı kaynaklar telefona bir kez daha Snapdragon 778G işlemcisinin güç vereceğini iddia ediyor. Bazı raporlarda ise işlemcinin Snapdragon 7 serisi yeni bir yonga seti olacağı görüşünü bildiriliyor. Diğer taraftan MediaTek’in Dimensity 8100 gibi oldukça güçlü bir işlemcisi mevcut. Telefon hakkında yeni gelişmeler yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu