Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobiroller

iPhone 14 Plus Adı Yeni Sızıntıda Doğrulandı

Apple’ın 7 Eylül tarihinde duyuracağı telefonlardan biri iPhone 14 Plus ismiyle çıkış yapabilir. Bu telefon mini modelin yerine geçecek.

Dünyanın merakla beklediği iPhone 14 serisinin tanıtımına sadece 5 gün kaldı. Apple, 7 Eylül tarihinde gerçekleştireceği etkinlikte dört yeni telefon duyurusu gerçekleştirecek. Şu ana kadarki sızıntılar bu telefonların iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max şeklinde olacağı yönündeydi. iPhone 14 Max, iki yıldır seride kendisine yer bulan fakat satışları beklentilerin altında kalan mini modelin yerine geçecek. Tanıtım tarihi yaklaşırken yeni bir rapor, bu telefonun farklı bir isme sahip olabileceğini ortaya çıkardı. İddiaya göre telefon iPhone 14 Plus ismiyle çıkış yapacak. Ortaya çıkan kılıflar bunu gösteriyor.

iPhone 14 Plus Yeni Bir İsim Olabilir

Apple, iPhone 8 sonrası “Plus” ismine veda etti. iPhone 14 serinde bu isimde yeni bir telefonun tanıtılması sürpriz olmaz, zira iPhone 14 Max ve iPhone 14 Pro Max, iOS ekosistemine geçiş yapacak kullanıcılarda kafa karışıklığına neden olabilir. Hem Apple yeni bir isimlendirme ile hayranlarına yeni bir heyecan yaşatmayı istiyor olabilir. İsimlendirme ne olursa olsun 6.7 inç ekrana sahip olacak bu telefonun “mini” serisinden daha çok satacağı kesin.

iPhone 14 Plus’ta 6.7 inç büyüklüğünde 60Hz tarama hızına sahip OLED ekran yer alacak. Apple A15 Bionic işlemcisinden güç alacak telefonda 6GB RAM, 4.325 mAh büyüklüğünde pil ve 12 megapiksel çift arka kamera öne çıkan bazı özellikler olacak. Öte yandan Apple iPhone 14 serisinde standart modellerde çentik kullanımını sürdürecek.

iPhone 14’ün Fiyatı Hakkında Sürpriz Bir Gelişme Yaşandı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu