Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Google Pixel 7 Hakkında Heyecanlandıran Bilgiler Geldi

Google’ın bu yılın sonunda tanıtacağı Google Pixel 7 serisi hakkında yeni bilgiler geldi. Yeni seri çok daha hızlı olacak. İşte detaylar.

Google’ın merakla beklenen Google Pixel 7 serisini bu yıl içinde tanıtması bekleniyor. Etkinliğe daha aylar varken şimdi de Pixel 7 ve Pixel 7 Pro için ‘Cheetah’ ve ‘Panther’ kod adları, Android 13 Developer Preview’da ortaya çıktı. Pixel 6 ve 6 Pro, sırasıyla ‘Oriole’ ve ‘Raven’ kod adlarına sahip. Ayrıca Pixel 6a’nın kod adının Pixel 6a ‘Bluejay’ olduğu söyleniyor. Anlayacağınız Google telefonlarına kod adı vermeyi çok seviyor.

Yaklaşan Pixel 6a ve Pixel Notepad katlanabilir dahil olmak üzere Pixel 6 serisindeki Google Tensor GS101 yongasıyla karşılaştırıldığında, Pixel 7 serisinin ikinci nesil Tensor GS201 yongasını kullandığı söyleniyor. Bu aynı zamanda geliştirme kurulu olabilecek ‘Cloudripper’ kod adını da ortaya çıkarır.

Pixel 6 serisi Exynos 5123 modemi içeriyordu ve Pixel 7 serisinin Exyns 5300 modem kullanması bekleniyor. Pixel 7 serisine veya akıllı telefonların tasarımına dair başka hiçbir ayrıntıya sahip değiliz. Ancak Google’ın yeni serisi ile iPhone’u hedefine alacağını bu yüzden çok güçlü bir telefon ile karşımıza çıkacağını düşünüyoruz.

Google Pixel 7

Bu yıl yaptığı hamleler ile satışlarını artırmayı başaran Google, özellikle Çinli teknoloji devleri karşısında büyük bir avantajı elde edecek gibi görünüyor. Kamera konusunda yazılımsal olarak rakipsiz olan Google bakalım bu yılın sonunda tanıtacağı canavarları ile bizlere neler sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu