Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Çift arka kameralı Samsung Galaxy J6 Prime karşınızda!

Samsung Galaxy J6 Prime çok yakında Güney Koreli teknoloji devinin ürün yelpazesindeki yerini alacak. Bir süredir çeşitli belgelendirme kuruluşlarınca onaylanan telefonun 3D görüntüleri popüler sızıntı kaynağı @OnLeaks tarafından gün yüzüne çıkarıldı.

Samsung Galaxy J6 Prime özellikleri

Galaxy J6 Prime tanıtılmadığı için henüz fiyatını bilmiyoruz, ancak bu telefon tasarımı ve çift arka kamerasıyla bulunduğu segmentte öne çıkan modellerden biri olacaktır. Galaxy J6 gibi 18.5:9 ekrana sahip olacak telefon bazı pazarlarda Galaxy J6 Plus ismiyle çıkış yapacak.

Samsung Galaxy J6 Prime
Samsung Galaxy J6 Prime

Arkadaki çift kameralardan birinin 13 megapiksel, diğerinin 5 megapiksel olması bekleniyor. Ön kameranın ise 8 megapiksel olacağı sızan bilgiler arasında.

6 inç büyüklüğünde 720 x 1.520 piksel çözünürlüklü Super AMOLED ekranın eşlik edeceği telefona, Galaxy J6’dan farklı olarak Qualcomm üretimi bir işlemci güç verecek. Bu işlemcinin sekiz çekirdekli Snapdragon 450 olacağı konuşuluyor.

Android 8.0 Oreo sürümüyle çıkış yapacak Galaxy J6 Prime, 161,6 x 77mm ebatlara 8.2 mm kasa kalınlığına sahip olacak. Telefonda metal bir kasa kullanılıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu