Akıllı TelefonGenelXiaomi

Snapdragon 888’li Redmi K40 Pro O Tasarımı Terk Edecek

Xiaomi’nin Mi 11 serisi hakkında sızıntılar gelmeye devam ederken, diğer yandan da Redmi K40 Pro netleşmeye başladı.

Akıllı telefon pazarında yeni yıla hazırlık tüm hızıyla devam ediyor. Son zamanlarda pek çok şirketin yeni amiral gemileri hakkında sızıntılarını sizlerle paylaşmıştık. Bildiğiniz üzere Qualcomm’un en yeni yonga seti Snapdragon 888’i, ilk kullanan grup Xiaomi Mi 11 serisi olacak. Çin’li üretici bu telefonlardan sonra ise, aynı yonga setine sahip Redmi K40 Pro modelini duyuracak.  Zira son zamanlarda çıkan haberlerde, bunu en iyi şekilde doğruluyor.

Hatırlarsınız geçtiğimiz haftalarda Redmi Başkanı, Snapdragon 888’li bir modelini piyasaya sürmeye hazırladıklarını bildirdi. Başkan her ne kadar cihazın isminden bahsetmese de, herkes bunun K40 Pro olduğunu çok iyi biliyor. Şimdi ise bu cihaz hakkında yeni haberle açığa çıkmaya başladı.

Yabancı kaynaklardan gelen haberlere göre K40 Pro, daha önceki K20 Pro ve K30 Pro modellerinde bulunan açılır selfie kamerasını terk edecek. Şirket bir zamanlar popüler olan açılır kamera yerine, delikli tasarıma sahip ekran üzeri kamera tasarımına yer verecek. Böylece yeni nesil amiral gemilerini de takip etmiş olacak.

Yaklaşmakta olan Redmi K40 Pro, delikli tasarıma sahip düz OLED ekran ile gelecek. Ön kamera da bu ekranın içerisinde 3.7mm’lik bir köşegenin üzerine yerleştirilecek. Yonga seti olarak da Snapdragon 888’den güç alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu