Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorKatlanabilir TelefonlarMobirollerTeknoloji

Honor Katlanabilir Telefonu ile Şaha Kalkacak


Huawei’den ayrılan Honor katlanabilir telefonu ile sektöre yön vermeye geliyor. Yeni canavar Mate X2 ve 50 Pro karışımı olacak.

Katlanabilir telefon pazarında savaş kana kan devam ediyor. Samsung’un başlattığı bu savaşa Huawei, Xiaomi ve Motorola da ortak olmuştu. Bugün gelen bilgilere göre ise Honor katlanabilir telefonu ile sektöre yeni bir yön vermeye hazırlanıyor. Huawei’den yollarını ayıran Çinli firma söylentilere göre esnek ekranlı kendi katlanabilir akıllı telefonu üzerinde çalışıyor. Kısa bir süre önce Honor, Honor Magic Fold ve Honor Magic Flip ticari markalarını tescil ettirmişti. Bugün ise daha fazla ayrıntı ortaya çıktı.

Honor katlanabilir telefonu ile çok konuşulacak

Sızıntıları ile ünlü olan Rodent950’nin belirttiği gibi, Magic Fold veya daha önce Magic X olarak adlandırılan, 2021’in dördüncü çeyreğinde piyasaya sürülecek. Rodent950, beklenen yeniliğin ilk görüntülerini de paylaştı. Sızıntıcıya göre Honor’ın yeni canavarı Honor 50 Pro ile Huawei Mate X2’nin tasarımını harmanlayacak.

Ön bilgilere göre Honor Magic Fold, diyagonal 6,5 inç olan harici bir ekran ve diyagonal 8 inç olan bir dahili ekran ile gelecek. Ayrıca Qualcomm Snapdragon 888 Plus yonga seti ve 12 GB RAM bu telefonda yer alacak.

Bilmeyenleriniz için Rodent950 gelecekteki akıllı telefonlar Huawei ve Honor ile ilgili sızıntılar konusunda oldukça güvenilir bir kişi. Bu sızıntıcı daha önce, Honor 50, Huawei P40 ve Huawei Mate 40 serisini sızdırmıştı.

Honor Katlanabilir Telefonu

Şimdilik render görsellerinden ibaret olan katlanabilir telefonun yıl sonuna doğru tanıtılması ve son çeyrekte satışa sunulması bekleniyor. Honor’ın bile girdiği katlanabilir telefon sektörüne Apple’ın ne zaman gireceğini kestirmek güç. Muhtemelen 2-3 yıl sonra Apple’dan da gerçekten araba fiyatında bir katlanabilir iPhone modeli göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu