GenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Flip Türkiye Satış Fiyatı Belli Oldu!

Dünyanın en büyük mobil üreticisi Samsung inovasyon noktasında her zaman en agresif üreticilerden birisi oldu. Bu noktada farklı ürünler ve farklı ürün segmentleri yaratan Güney Koreli üretici CES2018 Tüketici Elektroniği Fuarı kapsamında yeni nesil dijital bir tahta ile karşımıza çıktı. Özellikle iş yerleri ve kurumsal alanlarda kullanılması için dizayn edilen Samsung Flip Türkiye pazarındaki kullanıcılar için satışa sunuldu.

Samsung Flip Türkiye Fiyatı Belli Oldu!

55 inç boyutunda 4K çözünürlüğündeki dijital tahta ile kullanıcılar bir sunum yaparken ekranda not alabiliyor ve daha katılımcı bir sunum gerçekleştirilebiliyor. Flip’in taşınabilir, tekerlekli standı sayesinde her mekân toplantı odasına dönüşebilirken, gelişmiş cihaz uyumluluğu özelliği sayesinde bilgisayarlardaki içerikler kolay bir şekilde ekrana aktarılabiliyor. Entegre ekran-paylaşım fonksiyonu Flip içeriğini herhangi bir kesintiye veya görsel kalite düşüklüğüne neden olmadan, bağlı olduğu bilgisayarlarda, akıllı telefonlarda veya tabletlerde görüntülemeye izin veriyor.

Toplantı bitiminde Flip, tüm içeriği merkezi bir veri tabanına, güvenli bir şekilde kaydediliyor. Geleneksel toplantıların sonunda hep yaşanan, elle tutulmuş notların toplanması, düzenlenmesi gibi sıkıntıların tümü böylece tarihe karışıyor. Yüksek güvenlikli, şifre korumalı sistem, toplantı detaylarını yalnızca onaylı kullanıcıların erişebileceği şekilde koruma altına alıyor.

Toplantı katılımcıları sisteme şifreyle erişim sağlayarak toplantı içeriğini bilgisayarlarına indirebiliyor, e-postayla paylaşabiliyor veya yazdırabiliyor. Kullanıcılar isterlerse toplantı notlarını bir USB sürücüye veya diğer harici kaynaklara da kaydedebiliyor.

Tavsiye edilen satış fiyatı 4000 Dolar + KDV olan Samsung Flip, online satış mağazaları ve Samsung Profesyonel Görüntüleme Kanal Partnerlerinden kolay bir şekilde temin edilebilir.

iPhone 8 Plus üretiminde bir skandal ortaya çıktı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu