Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 11x İşlemcisi Ortaya Çıktı! E Bu Farklıymış?

Xiaomi Mi 11x diğer Mi 11 ailesinden farklı bir özelliğe sahip. Bu modelin işlemcisi diğer cihazlarda gördüğümüz yonga seti ile aynı değil.

Xiaomi Snapdragon 888 yonga setini kullanan ilk şirket olmak için Mi 11 serisinin ilk cihazını 2020 sonunda tanıtmıştı. Üstelik sonradan açıklandı ki Mi 11 serisinin diğer üyeleri de bu işlemciyi kullanacaktı. Özellikle Mi 11 Ultra tarafına baktığımızda rakipsiz görünüyor. Peki ya unuttuğumuz bir cihaz yok mu? Xiaomi hiç böylesine satış yapmışken ve modeller bu kadar ilgi görürken boş durur mu? Şirket yapıştırmış yeni modelleri. Xiaomi Mi 11x ve Mi 11x Pro yolda ve bu ay sonuna kadar Hindistan’da satışa çıkması bekleniyor. Peki ya cihazın özellikleri neler? Gelin inceleyelim.

Xiaomi Mi 11x ve Redmi K40

Xiaomi Mi 11x Özellikleri Neler?

Öncesinde bilinenin aksine bu cihaz işlemci konusunda bizi yanıltmayı başardı. Diğer aile üyeleri gibi Snapdragon 888 ile değil de Snapdragon 870 ile geleceği haberi bize ne oluyoruz dedirtti. Açıkçası bu cihazın Redmi K40 ile olan benzerliğini gördükten sonra aynı cihazın sadece isminin değişeceğini düşünmemiştik. İlla bir yerlerde farklılıklar olacaktı ve o farklılık belli oldu ki bu cihaz diğer üyelerden farklı bir işlemci kullanıyor.

Bununla birlikte cihaz ekranında 120Hz Samsung E4 AMOLED panel bulunuyor. 6,67 inç boyutunda bu ekran 1,300 nit ekran parlaklığına kadar da ulaşabiliyor. Ekranın bahsetmeye değer bir diğer özelliği de 360Hz dokunma hassasiyetine sahip olmasıdır. 48MP çözünürlüğünde arka ana kamera ve 4,520mAh boyutunda 33W hızlı şarj destekli batarya ile gelecek olan cihazı merakla beklemekteyiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu