Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriPixel

Google, Son Reklamda iPhone 15 Pro Max ile Dalga Geçiyor

Google, 4 Ekim'de Pixel 8 serisi öncesinde yayınladığı bir reklamda iPhone 15 Pro Max modelini hedef aldı. Peki Google ne kadar haklı?

Google, daha önceki kapsamlı etkinliklerinde gösterdiği Pixel 8 serisi modelleri 4 Ekim’de duyuracak. Google ayrıca sadece birkaç gün uzağımızda olan bu telefonlar için tanıtımlara başlamış görünüyor. Hatta marka bu tanıtımların bazılarında rakiplerini de hedef alıyor. Kim bu rakib? Google’a göre Apple. iPhone 15 Pro ve Pro Max modelleri bir süre önce tanıtıldı ve tüm dünyada inanılmaz bir ilgi görüyor. İşte Google son reklamında iPhone 15 Pro Max modelini hedef alıyor.

Google‘a göre yeni iPhone’lar yalnızca “farklı bir sessize alma düğmesi, daha dinamik bir ada ve yeni bir şarj bağlantı noktası”na sahip. Bu nedenle iPhone, Pixel 8 Pro’nun daha yenilikçi olması ve “en iyi yapay zekayı” sunması konusunda endişeli.

Öyle ki kullanıcılar Pixel 8 cihazların “göz alıcı tasarımları” da dahil olmak üzere, telefonlara “her türlü ilgiyi” gösterecekmiş. Burada ima oldukça açık; iPhone’lar yaklaşan Pixel’in daha fazla ilgi göreceğinden korkuyor. İnsanların iPhone 15 Pro serisinde özellikle Pro Max’i almak için birçok ülkede sıraya girdiğini görüyoruz. Bu nedenle Google’ın imalarının çok abartılı olduğunu söyleyebiliriz. Pixel 8 serisi için bırakın sıraya girmeyi, Google bu telefonları aralarında Türkiye gibi dev bir pazarın yer aldığı birçok ülkede satamayacak.

Sonuç itibariyle Google pazarlama gücünü kullanıyor ve bu süreçte iPhone 15 serisine olan ilgiyi bu tür eğlenceli videolarla biraz olsun kırmayı düşünüyor olabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu