Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Note 3 Kamera Örneği Sızdırıldı!

Dünyanın en büyük beşinci üreticisi konumuna yükselen ve gözünü Vivo’nun koltuğuna diken Xiaomi, sürekli olarak “Amiral gemisi yok” eleştirilerine maruz kalıyordu. Bu eleştirileri geçtiğimiz yıl Hugo Barra tarafından bizzat tanıtılan Mi Note 2 ve Mi Mix ile rafa kaldıran Çinli üretici için işler oldukça iyi gidiyor. Bu yıl pazara sunduğu ve bir anda efsane haline gelen Mi6 ile pazarı bambaşka bir boyuta taşıyan ve tüm dünyada karaborsa satılan Mi6 başarısından sonra Xiaomi‘nin ne yapacağı oldukça merak ediliyordu. Şirketin CEO’su Lei Jun‘ın kişisel weibo sayfasında paylaştığı bir ileti ise Xiaomi Mi Note 3 Kamera detayları ve performansı hakkında bazı bilgileri de ortaya çıkardı.

Xiaomi Mi Note 3 Kamera
Xiaomi Mi Note 3 Kamera

Xiaomi Mi Note 3 Kamera Örneği CEO Tarafından Sızdırıldı!

Xiaomi CEO‘su Lei Jun geçtiğimiz günlerde açılışını gerçekleştirdiği bir Xiaomi Store’da çektiği fotoğrafı paylaştı ve bu paylaşım sonrasında da fotoğrafın detayları bize Mi Note 3‘ün kamerası hakkında bazı ipuçları verdi.

Ortaya çıkan bilgilere göre Mi Note 3, 12 megapiksel 2 adet kamera ile gelecek ve diyafram değeri de f/1,8 olacak. Bu noktada Xiaomi’nin daha fazla diyafram  değeri sunması bekleniyordu bunu da belirtelim. Bilgiler ışığında ikinci kameranın Apple ve Samsung‘un kullandığı gibi Tele Lens olacağını anlıyoruz. Nasıl bir performans ortaya konacak en çok bunu merak ediyoruz.

Xiaomi 2017 3. Çeyrekte Rekor Kıracak!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu