Akıllı TelefonOnePlus

OnePlus 11 Dünyaya Açılmadan Son Sertifikaları Topluyor

7 Şubat tarihinde küresel pazarda piyasaya sürülmesi beklenilen yeni OnePlus 11 sertifikaları toplamaya devam ediyor.

OnePlus’ın en yeni amiral gemisi olan OnePlus 11 geçtiğimiz haftalarda Çin pazarında raflarda bulunmaya başladı. Ancak hala küresel pazarda kullanıcılara ulaşmadı. 7 Şubat tarihinde Hindistan’da Yeni Delhi kentinde Cloud 11 lansman etkinliği ile küresel pazarda da kullanıcılara ulaşmaya başlayacak. Bu esnada telefon boş durmayarak Hindistan’ın BIS ve Malezya’nın SIRIM sertifikasyon sitelerine uğrayarak sertifikalarını toplamaya başladı.

OnePlus 11, sırasıyla CPH2447 ve CPH2449 model numaraları ile birlikte Hindistan Standartları Bürosu (BIS) ve Malezya Standart ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü (SIRIM) internet sitelerinde kendini gösterdi. İki sertifikasyon sitesinden de sertifikalarını aldı ancak internet siteleri telefon hakkında hiç bir bilgiyi açıklamadı.

OnePlus 11

Bazı söylentilere göre teknoloji devinin bu modelin yanında yeni OnePlus 11R akıllı telefonunun üzerinde de çalıştığı söyleniyor. Bu modelin Çin pazarında OnePlus Ace 2, küresel pazarda da OnePlus 11R olarak adlandırılması bekleniyor. Bu model hali hazırda Hindistan’ta test edilmekte. Geçtiğimiz yılın ikinci çeyreğinde piyasaya sürülen saat hızı düşürülmüş Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi güçlendirilerek piyasaya sürülmesi bekleniyor.

İlginizi Çekebilir: OnePlus Ace 2 Temel Özellikleri Sızdırılmış Olabilir!

Haberimizin baş kahramanı OnePlus 11 modeline geri dönmek gerekirse hali hazırda bu telefon hakkında her şeyi zaten biliyoruz. Ekran özelliklerinden başlamak gerekirse 120Hz ekran yenileme hızına Quad HD+ çözünürlüğünde 6.7 inç büyüklüğünde E4 AMOLED LTPO 3.0 ekranı bulunuyor.

Gücünü Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden alan telefonda UFS 4.0 bellek teknolojileri yer alıyor. Arka bölümde üçlü kamera sistemi bizleri karşılıyor. Kamera birimi OIS destekli Sony IMX890 sensörlü 50MP ana kamera, 48MP ultra geniş kamera, f/2.2 diyafram, 3.5cm makro ve 32MP RGBW (telefoto) şeklide. Telefon ayrıca Hasselblad kamera sistemi ile destekleniyor. 100W SuperVOOC hızlı şarjlı 5000mAh pil, 16 megapiksel ön kamera, stereo hoparlör ve Android 13 OnePlus 11’in öne çıkan diğer özellikleri.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu