Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo V21 5G Malezya’da Peşrev Çekerek Geldi!

MediaTek yonga seti konusunda başarısını artırırken bu durum yeni telefonlara da yansıyor. Vivo V21 5G Malezya’da herkesi hayran bıraktı.

Vivo orta segmentte ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor. Nihayet Çinli teknoloji devi, V21 serisi akıllı telefonlarını Malezya’da tanıttı. Modeller arasında Vivo V21, V21 5G ve V21e bulunuyor ve piyasadaki orta sınıflarda bulunan en iyi özçekim kameraları arasında yer aldıkları öne sürülüyor.

Üç model, 64 MP OIS özellikli ana kamera ile geliyor. Artık orta segment telefonlarda OIS desteği görmeye başlamamız harika bir gelişme. Ayrıca 8 MP ultra geniş açılı kameraya ve 2 MP makro kameraya sahiptir. Ayrıca V21 ve V21 5G, Dimensity 800U yonga setinden güç alıyor. Telefonlar 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanıyla geliyor. V21e ise serideki ilk iki modelden biraz farklı olan Snapdragon 720G yonga setiyle çalışacak.

V21 ve V21 5G, otomatik odaklama özelliklerine ve OIS ve EIS gibi birkaç ek özelliğe sahip 44 MP özçekim kamerası sunar ve cihaz üzerinden video izlerken yüksek kaliteli çıktı sağlar. İyi bir yenileme hızı ile ekran, 4K videolar ve 90Hz yenileme hızı gösterebilir. Her iki cihazdaki çift LED flaş, mükemmel çıktı için OIS selfie kamerasıyla birlikte çalışır. LED flaş, AI gece ve portre modu ile birlikte karanlıkta mükemmel fotoğraf ve video çekmeye yardımcı olur. Modellerde bulunan otomatik odaklama modu da bazı üst seviye modellerde bulunmayan bir yeniliktir. Her üç telefon da 4000 mAh batarya ve 33W hızlı şarj desteğiyle geliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu