Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor X8 Koptu Geliyor! İşte Süper Özellikleri

Mobil devinin yaklaşan akıllı telefonu Honor X8, yeni sızıntılarla özelliklerini ortaya çıkardı. İşte cihazın son detayları karşınızda.

Çinli mobil üreticisinin Honor Magic 4 isimli amiral gemisi akıllı telefonu üzerinde çalıştığını biliyoruz. Buna ek olarak, mobil üreticisi Honor X8 isimli orta sınıf bir telefon üzerinde çalıştığı da ortaya çıktı. Fiyat/performans özellikleri taşıyan akıllı telefon, dikkat çekici detaylara sahip. Gelin yaklaşan akıllı telefonun ayrıntılarına göz atalım.

Honor X8 Teknik Özellikleri

Honor X8, yakın geçmişte Çin pazarlarında duyurulan Honor X30i’yi temel alıyor. X30i, 5G teknolojisini destekleyen bir cihazdır ancak X8, yalnızca 4G bağlantısına sahip. X8’in ön kısmında delikli tasarımda olan 6.7 inç büyüklüğünde ve 1080×2388 çözünürlüğünde LTPS FHD+ ekran görüyoruz. Akıllı telefon bu sayede görsel açıdan kaliteli bir deneyim sunacak.

Honor X8’e güç vermesi beklenen yonga setinin ismi bilinmiyor ancak yonga setinin çekirdek kurulumunda dört adet Cortex-A73 performans ve dört adet Cortex-A53 verimlilik çekirdekleri yer alacak. Telefona 6GB RAM ve 128GB dahili depolama seçeneği eklenecek.

Honor X8

Arka kısmında dörtlü ve güçlü kamera kurulumu taşıyan cihaz, 64 Megapiksel birincil, 5 Megapiksel ultra geniş, 2 Megapiksel makro ve 2 Megapiksel derinlik lenslerine sahip. Ön kısımda ise 16 Megapiksel gücünde selfie lensi çekimlere eşlik ediyor.

Kutudan 4.000 mAh pil kapasitesi ile çıkması beklenen cihaz, Android 11 üzerinde çalışacak. Mavi, gümüş ve siyah renk seçenekleriyle piyasaya sunulması beklenen cihaz 200€ civarında bir fiyat etiketi ile tanıtılacak. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu