GoogleGüncel Teknoloji HaberleriOnline AlışverişSosyal MedyaTeknoloji

Google İşletme Kaydı Nasıl Yapılır? Adım Adım Anlatım!

Teknoloji çağında yaşamanın gerekliliklerinden biri de interaktif ve dijital ortamlarda var olmak. İşletmenizin varlığını ve yapısını herkese duyurmanın ise en kolay yolu Google Benim İşletmem altyapısı. Gelin adım adım Google işletme kaydı nasıl yapılır inceleyelim. Ücretsiz hizmet sayesinde müşteri kitlenizi genişletebilir ve kolayca reklam yapabilirsiniz.

Google Benim İşletmem’e Kaydolun

Sisteme ücretsiz kaydolarak ilk adımı atabilirsiniz. Böylece çalışma şeklinizden tutun işletmenizin paylaşmak istediğiniz tüm özelliklerine kadar herşeyi potansiyel müşterilerinize rahatlıkla sunabilirsiniz.

Google Benim İşletmem’e Kaydolun

İşletmenizin adını ve faaliyet alanını girdikten sonra kişiselleştirebileceğiniz alanlarda diğer detayları belirterek ana hatları belirleyebilirsiniz. Konumunuz, çalışma saatleriniz ve iletişim bilgilerinizi belirterek kolay ulaşılabilir hale gelebilirsiniz.

Ayrıca Google Haritalar üzerinden işletmenizin konumunu belirterek müşterilerinizin ulaşım konusunda yaşaması muhtemel sorunların da önüne geçebilir, işletmenize gelirken kolayca yol tarifi almalarını sağlayabilirsiniz.

Burada yer alan seçenekler ve alternatifler sayesinde doğrudan tek bir lokasyon belirleyebileceğiniz gibi hizmet bölgesi seçerek etkileşim içerisinde olduğunuz alanı da seçebilirsiniz.

Faaliyet alanınızı belirlemek en dikkat edilmesi gereken detaylar arasında. Unutmayın ki işletmenize daha önce gelmemiş ya da işletmenizi bilmeyen müşteriler kategori üzerinden arama yaparak sonuçlara ulaşıyor ve bu doğrultuda seçimlerini yapıyorlar.

Müşterilerinizin sizinle ne şekilde iletişime geçmelerini belirlemek çok önemli. Ne kadar interaktif olabilirseniz o ölçüde geniş bir kitleye ulaşabilirsiniz. Mevcut web sitenizi girerek ya da ücretsiz bir web sitesi oluşturarak daha kapsamlı bilgiler sunabilirsiniz.

Sonuç olarak hedef kitlenize ulaşmak için tüm verileri doğru ve eksiksiz bir şekilde belirttiğinize emin olun. Eksik bilgiler size olası müşteri kaybı olarak geri dönebilir. Ayrıca iletişim halinde olmak sizi her zaman bir adım öne çıkaracaktır.

change.org Türkiye Kapanıyor Mu?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu