Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Watch fiyatı beklentilerin üzerinde geldi

Xiaomi’nin Çin’de gerçekleştireceği etkinliğe saatler kaldı. Etkinlik öncesi pek çok detayı gün yüzüne çıkan Xiaomi Mi Watch akıllı saatin fiyatına göz atalım.

Lansman etkinliği öncesinde Mi Watch‘ın fiyatı Xiaomi’nin Taobao’daki resmi mağazasının web sitesinde göründü. Mi Watch, rakiplerine göre düşük fiyattan satışa sunuluyor, fakat Xiaomi’nin fiyat politikası göz önüne alındığında açıkçası saatin fiyatı bir fazla geldi.

Xiaomi Mi Watch fiyatı belli oldu

Mağazada saatin ilgili satış henüz aktif değil, ancak ITHomes sitesi tarafından paylaşılan ekran görüntüsü, akıllı saatin 11.11 indirim günlerinde 1.499 yuan (213 $) fiyattan satışa sunulacağını gösteriyor. İndirim sonrası ise fiyatın 1699 yuan / 241 $’a yükseleceği belirtiliyor.

Güvenilir bir kaynak ise Apple Watch’tan ilham alan akıllı saatin 1.299 yuan / 185 $’dan satışa sunulacağını duyurdu. Bu fiyatlardan hangisinin doğru olduğunu birkaç saat sonra başlayacak etkinlikte göreceğiz. Beklentimiz saatin fiyatının daha düşük seviyelerde olması.

Saatin başlıca özelliklerine gelince;

Akıllı saat 1.78 inç büyüklüğünde safir kristal ile dayanıklı hale getirilen bir ekrana sahip olacak. Paslanmak çelikten oluşan bir kasanın yer verildiği saatte arka panel ise seramikten oluşuyor.

NFC bağlantısının kullanıldığı Mi Watch akıllı saate Qualcomm’ın giyilebilir cihazlar için geliştirdiği Snapdragon Wear 3100 işlemcisi güç verecek. Akıllı saatin pil kapasitesi yerine “büyük” yazılmış olması da ilginç. Buradan Mi Watch’ın rakiplerinden daha büyük bir pile sahip olacağı anlaşılabilir.

Wi-Fi / Bluetooth desteği, hoparlörler, mikrofon, MIUI arayüzü (akıllı saate özelleştirilmiş), GPS ve eSIM desteği akıllı saatte yer alacak diğer önemli gelişmeler olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu