Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriOnePlusTeknoloji

OnePlus Ace 3 Ekran Parlaklığıyla Gözlerimizi Kamaştıracak!

Merakla beklenen OnePlus Ace 3 için firma tarafından ekran özellikleri onaylandı. OnePlus 12 ile aynı ekran kalitesine sahip olacak.

2024 yılı bir çok markanın amiral gemisi modellerini göreceğimiz zengin bir yıl olacak. Bunların başında 17 Ocakta S24 serisinin tanıtılacağı Samsung Unpacked etkinliği geliyor. Merakla beklenen bir başka marka olan OnePlus, 4 Ocak tarihinde 12 serisini lanse edecek. Bu etkinlikte OnePlus Ace 3’te tanıtılacak. Geçtiğimiz gün firma tarafından OnePlus Ace 3 modelinde kullanılacak ekran özellikleri onaylandı 4.500 nit gibi zirve parlaklığa, 1.5K BOE X1 AMOLED ekran ile geleceği doğrulanan Ace 3’te çözünürlükte dışında OnePlus 12 ile aynı tamamen aynı ekrana sahip olacak.

OnePlus Ace 3, Ekran Özellikleriyle Mükemmel Bir Deneyim Sunmaya Geliyor

BOE’nin X1 ekranı, sektördeki akıcılık ve göz korumasının aynı anda en üst noktaya ulaştığı ilk ekran olarak sunuluyor. OnePlus Çin başkanı Louis Jie, OnePlus Ace 3’ün daha fazla insanın iyi bir ekran kullanmasına ve gerçekten “amiral gemisi deneyimini benzeri görülmemiş bir düzeyde popülerleştirmesine” olanak tanıyacağını söyledi.

Ayrıca Ace 3’ün ekranında 8T LTPO devre tasarımını da benimsediğinin altını çizen firma, güç tüketiminin %20 ile %30 oranında azalacağını vurguladı. OnePlus Başkanı Louis Jie, Ace 3 modelinde 2K ekranın gereksiz olduğunu ve pili bu şekilde çok daha fazla harcayacağını dile getirdi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu