BilgisayarGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPC OyunlarıTeknoloji

EA Access Steam’e Geliyor, Türkiye Fiyatı İse Müthiş!


EA Access hizmetinin Steam’e geleceğini gösteren önemli bir gelişme yaşandı. Servisin Steam’de Türkçe olarak resmi bir sayfası açıldı.

Bilindiği üzere EA AccessElectronic Arts tarafından sunulan, kullanıcıların aylık veya yıllık ücretlerle popüler oyunlara sahip olabileceği bir üyelik servisi. Electronic Arts’ın popüler serilerinden Battlefield, FIFA, Need For Speed, Star Wars ve Titanfall gibi oyunlar başta olmak üzere onlarca farklı yüksek kalitedeki oyunu, aboneliğiniz devam ettiği sürece herhangi bir kısıtlama olmadan oynayabiliyorsunuz.

Electronic Arts, popüler oyun abonelikleri servisi olan EA Access servisini Steam platformuna getiriyor. Geçtiğimiz aylarda duyurusu yapılan EA Access Steam‘in dün resmi sayfası açıldı ve fiyatları da açıklandı. Bu gelişme, Steam kullanıcılarının çok yakında bu servisi bilgisayarlarında kullanabileceği anlamına geliyor.

Steam EA

Bu servisi satın almak Electronic Arts’ın yeni oyunlarını hemen oynayabileceğiniz anlamına gelmiyor maalesef. Electronic Arts, genellikle oyunları birkaç ay sonra bu servisinin kütüphanesine ekliyor.

EA Access fiyatları ne kadar?

Servisin yeni açılan Steam sayfasında belirtildiği üzere fiyatları aylık 12 TL ile yıllık 65 TL olmak üzere değişiyor. Bugün ülkemizde 400 TL’yi aşan oyun fiyatlarına bakıldığında, Electronic Arts’ın bu fiyatlandırmasının son derece makul olduğunu söylemeliyiz.

Servisin Origin üzerindeki fiyatları ise aylık 4 Euro (35 TL) ve yıllık 25 Euro‘ydu (215 TL). Steam’de ise sadece 12 TL ve 65 TL fiyat belirlenmiş olması çok güzel. Aylık fiyat da gayet iyi ancak özellikle de yıllık 65 TL daha dikkat çekiyor. Yıllık abone olmanız halinde ayda sadece 5 TL gibi bir fiyata bir yıl boyunca oyunların keyfini çıkarabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu