Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Find X5 Pro DxOMark Kamera Puanı Bekleneni Veremedi

OPPO Find X5 Pro DxOMark kamera puanı açıklandı. Find X5 Pro geçen yıl ki Find X3 Pro modelinin gerisinde kaldı. İşte sonuç…

DxOMark sitesinin yaptığı kamera incelemeler şu sıralar şaşkınlık yaratmıyor değil. 1 inç sensör ve Leica destekli kamerasıyla Xiaomi 12S Ultra önce Mi 11 Ultra’nın gerisinde kaldı. Benzer bir akıbeti şimdi OPPO Find X5 Pro yaşıyor. OPPO’nun amiral gemisi geçen yıl ki modelin gerisinde kalmanın ötesinde sıralamada epey bir geriye düşüyor.

OPPO Find X5 Pro DxOMark Puanı Açıklandı

Find X3 Pro ve Find X5 Pro benzer kamera çözünürlüklerine sahip olup, Find X5 Pro’da daha güncel sensörler yer almakta. Fakat Find X5 Pro buna rağmen 130 ortalama puanla 22. sırada yer aldı. Find X3 Pro ile karşılaştırıldığında, OPPO’nun mevcut amiral gemisi daha yavaş otomatik odaklama, daha az alan derinliği ve düşük ışıkta çekim yaparken daha belirgin ayrıntı kaybına sahip. 

Find X5 Pro, Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alıyor ve kutudan Android 12 sürümüyle çıkıyor. Telefonun arkasında OIS destekli 50 megapiksel ana kamera, 50 megapiksel ultra geniş açılı ve 13 megapiksel telefoto kamera bulunuyor.

Peki siz DxOMark’ın kamera incelemeleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu testlerin tarafsız olduğuna inanıyor musunuz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu