AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemiOSMobirollerWhatsApp

WhatsApp Sesli Görüşme Özelliğine Yenisini Ekledi

WhatsApp’a yeni özellikler gelmeye devam ediyor. WhatsApp sesli görüşme özelliğine bugün bir yenisi daha eklendi. İşte detaylar.

Meta’nın bünyesinde yer alan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, bir bağlantı aracılığıyla bir WhatsApp sesli görüşme etkinliklerine katılmanızı sağlayacak yeni bir özelliğin kullanıma sundu. Bu özellik Şubat 2022’den beri geliştiriliyordu. Meta CEO’su Mark Zuckerberg, WhatsApp’ın 32 kullanıcıya kadar görüntülü aramayı test ettiğini de duyurdu.

WhatsApp’ta devam eden bir aramaya zaten katılabiliyordunuz. Ancak yeni arama bağlantıları özelliğiyle, doğrudan kişiler listenizde bir arama bağlantısı oluşturabilir ve aramaya katılabilmeleri için bu bağlantıyı kişi olmayanlar dahil herkesle paylaşabilirsiniz.

Çağrılar sekmesinde “Çağrı bağlantısı oluştur” seçeneği görünecek. Bu, mesajlaşma uygulamasının görüntülü veya sesli arama özelliklerine mükemmel bir katkı gibi görünüyor. Bu özellik, bu haftadan itibaren daha geniş bir kitleye sunulacak. WhatsApp’ın 32 kişiye kadar görüntülü görüşme özelliğinin ne zaman yaygın olarak kullanılabileceği belli değil.

Meta CEO’su ve kurucusu Mark Zuckerburg; “Tek bir dokunuşla bir arama başlatmak için bir bağlantı paylaşabilmeniz için bu haftadan itibaren WhatsApp’ta arama bağlantılarını kullanıma sunuyoruz. Ayrıca 32 kişiye kadar güvenli şifreli görüntülü aramayı test ediyoruz. Daha fazlası yakında gelecek.” ifadelerini kullandı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu