Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Redmi Note 5 görüntüleri sızdırıldı!

Xiaomi Redmi Note 5 görüntüleri sızdırıldı. Pek çok kullanıcının merakla beklediği orta segment telefon nihayet karşımıza çıktı. Redmi Note 4 modeli bildiğiniz üzere hem distribütör hem de paralel ithalat yoluyla ülkemize giriş yapmış ve kullanıcılardan yoğun ilgi görmüştü. Redmi Note 5 modelinin görüntü ve özellikleri telefonun selefi gibi ilgi görmeye devam edeceğini gösteriyor.

Redmi Note 5 görüntüleri sızdırıldı

Redmi Note 5, Note 4’e benzer bir tasarıma sahip olsa da ekran çerçevelerinin biraz azaltıldığını görüyoruz. Tamamı metalden oluşan bir kasanın eşlik edeceği orta segment telefonda 5.5 inç büyüklüğünde Full HD kullanılacak. Ekran 18:9 formatında olmayacak, ancak Xiaomi’nin gelecek yıl Redmi telefonlarda yeni ekran formatına geçiş yapması bekleniyor.

Redmi Note 5
Redmi Note 5

Yeni nesil Redmi Note serisi telefonun odak noktasının çift arka kamera olduğunu söyleyebiliriz. Dikey şeklinde konumlandırılan kameralardan biri 16 megapiksel diğeri 5 megapiksel çözünürlüğünde olacak. Ön bölümde 12 megapiksellik bir kameranın kullanılacağı iddia ediliyor.

Android 7.1.1 Nougat ile çıkış yapacak çift kameralı telefonun bellek özellikleri 3 GB / 4 GB RAM, 32 / 64 GB şekliden olacak. Parmak izi tarayıcısının da kullanılacağı telefonda pil ise 3.790 mAh büyüklüğünde.

Son olarak telefon için iddia edilen fiyatlandırmadan söz edelim. Telefonun 3 GB RAM / 32 GB depolama seçeneği 181 $, 4 GB RAM / 32 GB depolama 211 $ ve 4 GB RAM / 64 GB depolama versiyonu ise 226 $’dan satışa sunulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu