AndroidGüncel Teknoloji HaberleriVivo

Vivo X100 5G’nin Küresel Versiyonu Tatmin Etmeyebilir

Yeni bir rapora göre Vivo X100 5G modelinin küresel versiyonunda MediaTek Dimensity 8 serisi bir işlemciye yer verilecek.

Vivo, kasım ya da aralık ayında duyuracağı X100 serinin hazırlıklarını sürdürüyor. Daha önceki raporlara göre seride Vivo X100 5G, X100 Pro ve Pro+ şeklinde üç model yer alacak. Serinin standart ve Pro modellerine Dimensity 9300 yonga setinin güç vermesi beklenirken, son bir gelişmeye bakılırsa bu işlemci telefonun sadece Çin versiyonunda olacak.

Vivo X100’ün küresel versiyonunun MediaTek Dimensity 8 serisi işlemci tarafından destekleneceği öne sürüldü. İşlemci birimi tarafından bu değişim telefonun maliyetini düşürmeye yönelik bir hamle olabilir, fakat bu defa tüketicilerin büyük bölümü tercihini Pro modelden yana kullanabilir. Ayrıca maliyetin düşecek olması Vivo X100 modeli için Türkiye’nin kapılarını açabilir. Daha önceki bir sızıntıya göre telefonda 120Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran yer alacak. Vivo X100 ayrıca siyah, beyaz ve mor renklerde çıkış yapacak.

Yeri gelmişken X100 Pro+ modeline Snapdragon 8 Gen 3 işlemci biriminin güç vereceğini hatırlatalım.

Vivo X100

Öte yandan Vivo, donanımhaber’de yer alan bir habere göre iddialı bir tablet geliştiriyor. iPad Air’e rakip olması beklenen Vivo Pad Air modeli Çinli markayı tablet rekabetinde daha iddialı bir noktaya getirecektir. Xiaomi Pad 6 Max, Redmi Pad 2, OPPO Pad Air gibi yeni modeller önümüzdeki aylarda çıkması beklenen modeller arasında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu