Akıllı TelefonAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Asus ZenFone 8 Ailesine Yeni Bir Üye Katılıyor!

Asus ZenFone 8 ve ZenFone 8 Flip gibi piyasayı darma duman eden modellerden sonra partiye yeni bir aile üyesi daha katılıyor! İşte detaylar…

Asus geçtiğimiz dönemlerde iki adet amiral gemisi cihazı akıllı telefon piyasasına sürmüştü. Bu modeller piyasada sükse yapmış ve kullanıcılar tarafından beğenilmişti. Anlaşılan şirket aynı seriye yeni bir cihaz üretme gayretinde. Zira TENAA üzerinde yeni bir Snapdragon işlemcili Asus telefon görüntülendi. Asus ZenFone 8 ailesinin yeni modeli olması beklenen bu cihaz hakkındaki detaylara gelin bakalım!

Asus ZenFone 8 Serisine Büyük Sürpriz! 

TENAA üzerinde ASUS_I007D model numarası ile karşımıza çıkan model aynı zamanda VODKA cihaz kodunu kullanıyor. ZenFone 8 ve 8 Flip modellerinin de sırasıyla SAKE ve PICASSO cihaz kodları ile görüntülendiğini hatırlıyoruz. Dolayısıyla ilk tahminler bu cihazın ZenFone 8 serisine yeni bir model olarak geleceği yönünde. Ancak bir ihtimal daha bulunuyor. Buna göre sızdırılan yeni cihaz geçtiğimiz dönemde epeyce konuşulan Qualcomm-Asus Oyun Telefonu olabilir.

Görsellerde görebileceğiniz üzere cihazın arka kasasında ortada bir Snapdragon logosu yer alıyor. Böyle bir logoyu genelde cihazlarda görmeyiz. Dolayısıyla Qualcomm ve Asus şirketlerinin birlikte oyun telefonu çıkaracağı fikri daha da güçlenmiş oluyor. Bu cihazın Snapdragon 875 (Diğer adıyla Snapdragon 888) yonga seti tarafından güç alacağı düşünülüyor.

Cihazın bazı başka özellikleri de elimize geçti. 172.92 x 77.33 x 9.55mm boyutlarında olan cihazın ağırlığı 218.7g olarak karşımıza çıkıyor. Cihaz 6.78 inç OLED bir ekran barındırıyor. Muhtemelen 4,000mAh olarak pazarlanacak olan ancak aslında 3840mAh boyutunda(1920mAh x 2) bir bataryayı görmekteyiz. Buna ilaveten cihaz 16GB RAM ve 512GB depolama alanına sahip. Arkada ise 64MP ana kamera, ve 12MP yardımcı sensörler ile birlikte üçlü bir kamera kurulumu görmekteyiz. Parmak izi okuyucu da güç tuşuna entegre edilmiş.

Kutusundan Android 11 ile birlikte çıkmasını beklediğimiz model hakkında epey heyecanlandığımızı söylemeliyiz. Peki siz neler düşünüyorsunuz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu