AndroidGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTabletTeknoloji

Huawei MatePad T render görünyüsüyle karşımızda! Gideri var gibi…

Hemen hemen her pazara elini uzatan Huawei, tablet tarafında da elini korkak alıştırmıyor. İşte Huawei MatePad T ‘nin yayınlanan render görüntüsü!

Son dönemde telefondan bilgisayara hemen hemen her alana elini uzatan Huawei, MatePad Pro’nun ardından bütçe dostu MatePad T’ye odaklanmış durumda. 2019‘un Aralık ayında tanıtılan ve üst seviye bir tablet olan MatePad Pro’nun aksine, çok daha uygun fiyatlı ve düşük donanımlı bir versiyon olarak piyasaya sürülmesini beklediğimiz MatePad T, Twitter’da @evleaks kullanıcı adıyla paylaşımlar yapan Evan Blass‘ın yayınladığı renderlar ile ilgi çekti.

Gelin henüz özellikleri bakımından bir bilginin elimize ulaşmadığı Huawei MatePad T ‘nin tasarım detaylarına yakından bakalım.

 

Yayınlanan rendera baktığımız zaman; 8 inç ve Pro’ya göre kalın çerçeveli bir tablet görmekteyiz. Cihazın arka tarafında tekli kamera kurulumunun, dairesel platformda yer aldığını ve oldukça sade bir arka tasarımın bulunduğunu da belirtebiliriz. Bunların yanı sıra, ses ve güç tuşlarının, MatePad T’nin sağ tarafına yerleştirildiğini, ön tarafta ise tek bir kameranın bulunduğunu söyleyelim.

Özellikleri bakımından herhangi bir bilginin, en azından şuan için bulunmadığı belirtelim. EMUI 10 ve Huawei Mobil Servisleri ile piyasaya sürülmesi oldukça muhtemel olan cihazın, Google Mobil Hizmetlerinden yararlanamayacağını da hatırlatmakta fayda var. Keza daha öncesinde piyasaya sürülen Huawei tabletleri gibi, bu tablette Google’ın Huawei’ye uyguladığı ambargodan fazlasıyla nasibini alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu