Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S10 Qualcomm’a emanet!

Samsung Galaxy S10 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün Galaxy S10‘nun retina tarama teknolojisinden vazgeçeceğini duyurmuştuk ve bugün çok ilginç bir haber ile tekrar karşınızdayız. Gelen bilgilere göre Samsung Galaxy S10 Qualcomm tarafından geliştirilen ekran içi parmak izi okuma sensörü ile çalışacak. Bildiğiniz üzere Samsung ve Qualcomm özellikle Amerika pazarında birlikte çalışıyorlar. Bu birliktelik daha da ileri götürülerek tüm telefonlara Qualcomm’un bir şekilde girmesine sebep olacak.

Samsung Galaxy S10 Qualcomm ile daha da güçlenecek!

Öncelikle bugün günümüzde kullanılan ekrandan parmak izi okuma teknolojisinin optik bir düzlemde çalıştığını belirtelim. Qualcomm ise bu teknolojiyi çok daha ileri götürerek farklı bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Öncelikle Qualcomm’un geliştirdiği teknoloji ile ekrandan parmak izi okuma süresinde büyük bir gelişim olacak. En önemli detay ise ekranın belli bir noktasından değil en az yarısından bu donanımın çalışması öngörülüyor.

Gelen bilgilere göre Qualcomm bu teknolojiyi öncelikle sadece Samsung’un kullanımına sunacak ve 2019’un yarısından sonra da tüm üreticilerin kullanımına bu teknolojiyi sunacak. Samsung’un bu teknolojiyi kendisinin geliştirmesi yerine Qualcomm’a gitmesi ise Ar-Ge maliyetlerini kısılması anlamına mı geliyor? Bunun cevabını da sizlerin takdirine bırakıyoruz…

Samsung Galaxy S10 ile iris tarayıcı tarih olacak

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu