Akıllı SaatAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy Watch 5 İçin Sevindiren Şarj Detayı

Samsung Galaxy Watch 5 serisi öncül modelleri olan Galaxy Watch 4’e kıyasla daha hızlı şarj olacak. Ayrıca Watch 5 serisinin fiyatı belli oldu.

Galaxy Watch 4 serisi tasarım ve teknik özellikleri noktasında kullanıcıların beğendikleri akıllı saatler oldu. Fakat saatlerin şarj dolum süresi ve özellikle GPS açıkken sadece bir gün pil ömrü sunuyor olmaları sert bir şekilde eleştirildi. Neyse ki Samsung yapılan bu eleştirileri dikkate alıp Galaxy Watch 5 serisinde daha iyi bir şarj ve pil süresi sunmaya hazırlanıyor.

Sızdırılan yeni görsellere bakılırsa Galaxy Watch 5 serisinde kutuya dahil edilecek şarj cihazları 10 watt gücünde olacak. Galaxy Watch 4 serisindeki şarj cihazı yalnızca 5 watt gücünde şarj edebiliyordu. Görselleri sızdıran kaynak ayrıca Galayx Watch 5’in 10 watt’lık şarj cihazı sayesinde pilinin yarım saatte yüzde 45 dolum seviyesine geleceğini aktarıyor.

Öte yandan Samsung’a yakın kaynakla daha önceki bazı raporlarda akıllı saatin pil süresinin uzatıldığından söz etti. Bu durum saatlere konacak daha büyük piller sayesinde gerçekleşecek. Galaxy Watch 5 serisinin  sızdırılan fiyatlarına göz atalım.

Samsung Galaxy Watch 5 Serisi Fiyatlar

Galaxy Watch 5’in temel 40 mm modeli 270 $’dan fiyatlandırılacak. 44mm’lik seçenek ise 300 $ fiyat etiketi taşıyacak. Galaxy Watch 5 Pro sadece 45mm’lik versiyonla satışa sunulacak. Bu akıllı saat ise 435 $ fiyattan satışa sunulacak. Akıllı saatlerin Avrupa fiyatları da yaklaşık bu seviyede ancak € cinsinden olacak.

Galaxy S23 Ultra, Gizemli Bir 200MP ISOCELL Sensör Kullanabilir

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu