Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Otix Phone Pro 18GB RAM gücü ile karşımızda! Abi bu ne

Bugün bir anda karşımıza çıkan Xiaomi Otix Phone Pro adlı yeni bir telefon mobil pazarda dengeleri sonsuza kadar değiştirecek gibi görünüyor…

Mobil pazarda amiral gemisi telefonlara ilgi gittikçe azalsa da üreticiler yeni nesil amiral gemisi modellerini pazara sunmaktan çekinmiyor. Bir süre önce Lei Jun ile yapılan bir röportajda Jun,daha farklı sürprizlerimiz olabilir” gibi bir ifadede bulunmuştu ama bu açıklamayı herkes MIUI 12 arayüzüne yormuştu. Asıl bomba MIUI 12 değil Xiaomi Otix Phone Pro modeliymiş. Bugün bunu da anladık.

Telefonun özellikleri gerçekten inanılmaz ve Xiaomi, bu telefon ile mobil pazarı ciddi anlamda kırıp geçirebilir. Zira 18GB RAM gücüne sahip olacağı belirtilen telefonun bununla birlikte  Snapdragon 865 sistemi, DC Karartmalı AMOLED QHD+ ekran ile donatıldığını görüyoruz. Buna ek olarak, akıllı telefonun piyasaya sürüldükten sonraki beş yıl içinde yazılım güncellemeleri alacağı garanti edilmektedir.

Ortaya çıkan görsel ve bilgilere baktığımızda telefonun önünde Infinty-O gibi bir kamera deliğinin bulunmadığını ve ön kameranın ya pop-up ya da üst çerçeveye monte edilebileceğini anlıyoruz. Bununla birlikte bu telefonda Xiaomi’nin MIUI arayüzü yerine taleUI adı verilen bir arayüz kullanacağı da paylaşılıyor. Bildiğiniz üzere Xiaomi buna benzer hareketleri BlackShark JoyUI ile de bizlere sunuyor.

Uzun lafın kısası şu; 18GB RAM gücüne sahip ve 5 yıl boyunca güncelleme alacak olan bu telefonu çok fazla kişi alır. Tüm inovasyonu tasarımdan bekleyenler de bu haberi iyi okusunlar…

Son olarak; telefonun Yılın ikinci yarısında pazara sunulacağını da belirtelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu