Akıllı TelefonGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Pixel 3 ve Pixel 3 XL cephesinden ilk görüntüler geldi

Google son yıllarda genellikle ekim ayında yeni referans telefon ya da telefonlarını duyuruyor. 2018’de bu geleneği sürdürecek arama motoru devi Pixel 3 ve Pixel 3 XL modelleri görücüye çıkacak. Tanıtım tarihine uzun bir süre olmasına karşın yeni Pixel telefonlar hakkında bilgiler gelmeye başladı. İlk gelen görüntüler telefonların nasıl bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor.

Pixel 3 ve Pixel 3 XL tasarımı nasıl olacak?

İnternete sızdırılan Pixel 3 telefonların ekran koruyucuları nasıl bir tasarımın karşımıza çıkacağını onaylıyor aslında. Pixel 3 modeline baktığımızda Galaxy S8’e benzer bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Çentiksiz bir ekranın yer verileceği telefonda gelişmiş bir 3D yüz tanıma sistemi kullanılacak.

Pixel 3 ve Pixel 3 XL
Pixel 3 ve Pixel 3 XL

Google’ın büyük ekranlı Pixel 3 XL modelinde ise çentikli bir tasarım göreceğiz. Benzer çekilde 3D yüz tanıma teknolojisinin kullanılacağı telefonda ekran / oranı daha rekabetçi görünüyor.

Her iki telefona Snapdragon 845 işlemcisi güç verecek. Stereo hoparlörün eşlik edeceği Pixel 3 telefonlar Android 9.0 ile çıkış yapacak. Pixel 2 modellere etkileyici bir tek arka kamera kullanan Google’ın ekim ayında tanıtılacak telefonlarda bu defa çift arka kamerayla yoluna devam etmesi bekleniyor.

 

Xiaomi Mi 8 sızdırıldı! Parmak izi tarayıcısı nerede olacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu