Akıllı TelefonGenelMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Mix Fold Yeniden Geliyor: Galaxy Z Fold Katili!

Şirketin Xiaomi Mi Mix Fold katlanabilir telefonu yenilenerek Galaxy Z Fold’u tahtından indirmeye hazırlanıyor. İşte cihaza ait yeni detaylar.

Bu yılın başlarında Xiaomi, Galaxy Fold serisine benzer bir form faktörüne sahip ilk katlanabilir akıllı telefonu olan Mi Mix Fold cihazını piyasaya sürmüştü. Ancak bu telefon Çin pazarından dışarı çıkmadı. Şimdi ise yeni gelen raporlar şirketin Samsung’un yeni piyasaya sürülen Galaxy Z Fold 3’üne rakip olacak yeni bir Mix Fold cihazı üzerinde çalıştığını öne sürüyor.

Yenileme Sürüm Xiaomi Mi Mix Fold, Ekran Altı Kamera ile Gelecek

Sızdırılan raporlara göre, Çinli teknoloji devi yeni bir Mix Fold serisi cihaz üzerinde çalışıyor. Bununla birlikte, yeni katlanabilir akıllı telefon, Mix Fold 2 olarak gelmeyecek. Cihaz bir Çin’de piyasaya sürülenin yenileme modeli olacak.

Ayrıca, yenileme sürüm  120Hz gibi yüksek ekran yenileme hızına sahip ekranla gelecek. Bunun yanı sıra 5.000mAh pil ve 120W hızlı şarj desteği de geleceği bilgilerde.

Xiaomi Mi Mix Fold

Özellikle, yeni Mix Fold ekran altı kamera modülüne sahip olacağı da bildirildi. Katlanabilir telefonlarda böyle bir detay olması cihazı tasarım konusunda ileri bir boyuta taşıyor. Ekran altı kameranın eklenmesi, yeni ekran yenileme hızı ve daha hızlı şarj desteği orijinal Mix Fold’daki özelliklere göre önemli yükseltmelerdir.

Şirketin yeni katlanabilir telefonunu ne zaman piyasaya süreceği şu an için belirsiz. Ancak önceki raporlar, markanın yeni bir katlanabilir telefonunu bu yılın dördüncü çeyreğinde piyasaya sürüleceğini öne sürmüştü. Samsung ile rekabet eden şirketin bu cihazı piyasaya sürmesi ihtimalini de artırıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu